Antena 3 CNN Actualitate Media Portalul de ştiri antena3.ro îşi consolidează poziţia pe piaţa online prin afilierea site-ului ziare.ro

Portalul de ştiri antena3.ro îşi consolidează poziţia pe piaţa online prin afilierea site-ului ziare.ro

Portalul de ştiri antena3.ro îşi consolidează poziţia pe piaţa online prin afilierea site-ului ziare.ro
16 Sep 2010   •   13:43

Antena 3 şi Prăvălia de Net au încheiat pe 15 septembrie un acord de afiliere prin care site-ul ziare.ro devine o secţiune a portalului antena3.ro. În urma acestui acord, traficul mediu zilnic al antena3.ro va înregistra o creştere estimată la 30.000 vizitatori unici. Cele două părţi au ajuns la un acord şi privind vânzarea spaţiilor de publicitate de pe ziare.ro.

Antena3.ro se află într-un proces de redesenare a platformei tehnice care se va concretiza prin lansarea în curând a unei noi versiuni a portalului de ştiri, creşterea calităţii conţinutului, valorificarea cât mai bună a content-ului video şi multiplicarea funcţiilor interactive fiind principalele obiective urmărite.

Oferta online Antena 3 acoperă în prezent o gamă largă de interese ale vizitatorilor: actualitate, ştiri de ultimă oră, exclusivităţi, Antena 3 Live, ştiri sportive, ştiri de business, filme şi radio online pe antena3.ro, cu varianta accesabila de pe telefonul mobil m.antena3.ro, comunitate de ştiri video, content video de la TV şi de la utilizatori pe videonews.ro, ştiri mondene pe vdtonline.ro, smart shopping, promoţii pe totulredus.ro, informaţii meteo şi utile pentru timp liber pe meteoplus.ro şi pe varianta mobilă recent lansată, m.meteoplus.ro.

În luna august 2010, site-urile Antena 3 au generat în total conform SATI un număr de 4.277.951 de vizite şi 12.653.496 de afişari de pagini.

Prăvălia de Net este o companie românească independentă care administrează ziare.ro şi brasov.ro.

Antena 3 este parte a INTACT Media Group.

 

×
Subiecte în articol: antena3.ro
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close