Antena 3 CNN Actualitate Media Postare virală de la Burger King România. Brandurile de renume, întrecere în comentarii

Postare virală de la Burger King România. Brandurile de renume, întrecere în comentarii

Burger King România a reușit să transforme o postare pe Facebook într-o adevărată întrecere în comentarii între brandurile de renume din România. Postarea a devent în scurt timp virală, fiind apreciată de peste 17.000 de persoane.

Postare virală de la Burger King România. Brandurile de renume, întrecere în comentarii
Sursa foto: Facebook / Burger King Romania
12 Feb 2020   •   21:54

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, de pe 14 februarie, Burger King România a hotărât să facă pace cu rivalele McDonald's și KFC printr-o postare devenită virală.

'McDonald's Romania, KFC, wanna be my Valentine? #loveyourway', se arată în descrierea fotografiei postată de Burger King și în care brandul apare ca fiind într-o relație complicată cu rivalele sale.

Ideea inedită a fost rapid împărtășită de sute și apoi de mii de români, ajungând într-un final o adevărată întrecere în comentarii ale unor branduri de renume.

La invitația Romania TV, Antena 3 s-a alăturat evenimentului viral de pe Facebook cu un comentariu ce s-a dovedit a fi inspirat: 'Ce vă mai place În gura presei...'.

Totuși, numeroase branduri din România au avut comentarii ce au fost apreciate de mii de persoane dintre care amintim câteva: 'Sperăm că de Ballantine's day veți fi toți 3 fericiți' - Ballantine's, 'Vă zicem așa, una mai de jale?' - Les Elephants Bizarres, 'Ce-i cu debandada asta aici? Stay safe' - Durex, 'Noi, la Alba Iulia, suntem experți în încoronări de kings. Burgeri sau nu. Punem de o încoronare?' - Municipiul Alba Iulia.

×
Subiecte în articol: Burger King
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close