x close

Postare virală de la Burger King România. Brandurile de renume, întrecere în comentarii

de A.T.    |    12 Feb 2020   •   21:54
Postare virală de la Burger King România. Brandurile de renume, întrecere în comentarii Facebook / Burger King Romania

Burger King România a reușit să transforme o postare pe Facebook într-o adevărată întrecere în comentarii între brandurile de renume din România. Postarea a devent în scurt timp virală, fiind apreciată de peste 17.000 de persoane.

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, de pe 14 februarie, Burger King România a hotărât să facă pace cu rivalele McDonald's și KFC printr-o postare devenită virală.

'McDonald's Romania, KFC, wanna be my Valentine? #loveyourway', se arată în descrierea fotografiei postată de Burger King și în care brandul apare ca fiind într-o relație complicată cu rivalele sale.

Ideea inedită a fost rapid împărtășită de sute și apoi de mii de români, ajungând într-un final o adevărată întrecere în comentarii ale unor branduri de renume.

La invitația Romania TV, Antena 3 s-a alăturat evenimentului viral de pe Facebook cu un comentariu ce s-a dovedit a fi inspirat: 'Ce vă mai place În Gura Presei...'.

Totuși, numeroase branduri din România au avut comentarii ce au fost apreciate de mii de persoane dintre care amintim câteva: 'Sperăm că de Ballantine's day veți fi toți 3 fericiți' - Ballantine's, 'Vă zicem așa, una mai de jale?' - Les Elephants Bizarres, 'Ce-i cu debandada asta aici? Stay safe' - Durex, 'Noi, la Alba Iulia, suntem experți în încoronări de kings. Burgeri sau nu. Punem de o încoronare?' - Municipiul Alba Iulia.

Citeşte mai multe despre:

Burger King
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati