Antena 3 CNN Actualitate Media Primii 20 de ani ai Antenei 1, o familie mai unită ca oricând

Primii 20 de ani ai Antenei 1, o familie mai unită ca oricând

Primii 20 de ani ai Antenei 1, o familie mai unită ca oricând
29 Noi 2013   •   17:05

“Stabilitatea contează cel mai mult în viața unui om, a spus fondatorul Grupului Intact, Dan Voiculescu.

Mulți tineri au fost prezenți vineri, în sala Rotondă a Intact Media Group, unde a avut loc aniversarea de 20 de ani ai Antenei 1. Au venit la fel de mulți angajați, din “generația de aur. “Un cerc complet, care nu poate fi rupt de nimeni, deși unii tot încearcă, a spus Alessandra Stoicescu, gazda emoționantului eveniment, unul dintre oamenii care au fost în Antena 1 încă de la început.

“Antena 1 este o mare familie, foarte mulți dintre cei prezenți și-au găsit jumătatea la serviciu, au întemeiat familii, au copii mari, care la rândul lor își doresc să lucreze în televiziune”, a mai spus realizatoarea emisiunii “100 de minute, printre amintiri care au stârnit nostalgia și au adus zâmbete celor prezenți, înainte de a-i preda microfonul lui Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group, care în 2013 a împlinit cinci ani de când este în fruntea companiei.

“Când am venit aici, una dintre colegele noastre mi-a spus că nu-mi dă mai mult de trei săptămâni în fotoliul de director, era sigură că voi pleca. Sunt în al cincilea an și cred că faptul că am rămas spune multe lucruri despre mine și despre noi. Cerințele sunt mari, dar am crescut, suntem foarte buni tocmai pentru că aici lucrează profesioniști. Vă mulțumesc tuturor”, a spus Sorin Alexandrescu.

Andreea Berecleanu s-a adresat colegilor,  vorbind despre faptul că Antena 1 a căpătat, în ultimii ani, și strălucirea de care avea nevoie. Directorul onorific al Antenei 1, Florin Brătescu, a avut un mesaj scurt. “Urez Antenei 1 să împlinească vârsta mea. Și pentru cei care nu știu, am 80 de ani, a spus în aplauzele angajaților.

În rotundă erau prezenți și Camelia Voiculescu, președinte Intact Media Group, dar și Dan Voiculescu, fondatorul trustului, care a avut un mesaj emoționant pentru angajați. “2013 a fost un an greu,  pentru că sunteți foarte buni. Cu cât sunteți mai buni, cu atât vi se vor pune mai multe piedici. Dar mie mi s-a confirmat de-a lungul vremii o teorie, stabilitatea contează cel mai mult în viața unui om. Cei care au rămas și rămân alături de Antena 1 au avut doar de câștigat. La mulți ani, Antena 1, felicitări!”, și-a încheiat discursul Dan Voiculescu. 

Dintre cei prezenți în sală, 20 de oameni au împlinit, în acest an, 20 de ani în Antena 1. Toți au primit câte un pin de aur cu sigla Antenei 1 . Peste 100 de oameni  lucrează în companie de peste 10 ani. 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close