Antena 3 CNN Actualitate Media Primul număr al revistei Income Magazine 2024 este disponibil pe piaţă

Primul număr al revistei Income Magazine 2024 este disponibil pe piaţă

Primul număr al revistei Income Magazine din 2024 este deja disponibil pe piaţă. Cititorii au la dispoziţie subiecte extrem de interesante din domeniul economic, plus Suplimentul de Energie.

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Ian 2024   •   12:33

Revista a fost lansată la prima conferință Income Magazine din seria "Soluții pentru România". Paginile sunt pline de analize în premieră, informaţii relevante despre banii românilor, dar şi poveşti ale unor antreprenori de succes.

Primul număr revistei Income Magazine din 2024 vine cu o serie de subiecte extrem de interesante, analize în premieră și povești de antreprenoriat, la care se adaugă un vast supliment de Energie în care puteți citi interviuri cu cei mai importanți oameni ai momentului din domeniul energetic.

"În primul rând, în anul 2024, Income Magazine va fi o dată pe lună pe piaţă. Asta e foarte important şi foarte nou pentru cei care ne-au citit şi ne-au căutat la chioşcuri. Va fi lunar, nu va mai fi săptămânal", a declarat Ioana Erdei, directorul editorial al Income Magazine.

Previziuni pentru anul 2024, ce taxe vor creşte, ce se întâmplă cu sistemul de pensii private din România sau amănunte de ultim moment despre noua vedetă a domeniul energetic, reactoarele modulare de la Doicești – la toate aceste întrebări, cititorii vor găsi răspunsuri în paginile revistei.

"Vorbim despre averea statului şi dacă vă întrebaţi la ce ne referim, ne referim la companiile pe care statul le are, câţi bani fac companiile respective, ce bunuri de valoare au, dar şi ce datorii au. E foarte important să analizăm şi să înţelegem acest lucru. Până la urmă, sunt bunurile României. Statul este România. De asemenea, vorbim despre un subiect foarte controversat, respectiv averea Ţinutului Secuiesc şi de ce a eşuat să fie autonom, pentru că tot vorbim despre această autonomie şi este un subiect extrem de controversat", a mai explicat Ioana Erdei.

"Presa scrisă nu dispare aşa cum spun mulţi, ci se reinventează, devine şi mai profesionistă şi Income Magazine cred că este un exemplu. În numărul din ianuarie sunt foarte multe teme interesante. Abia aştept să îl parcurg, ceea ce cred că o să faceţi şi dumneavoastră", a declarat Adrian Ursu, realizator şi jurnalist Antena 3 CNN.

Numărul din ianuarie al revistei, dedicat pieţei energiei, a fost lansat la prima conferință Income Magazine din seria "Soluții pentru România". Revista Income Magazine este disponibilă pe piață din data de 23 ianuarie.

Primul număr al revistei Income Magazine din 2024

Primul număr revistei Income Magazine din 2024 vine cu o serie de subiecte extrem de interesante, analize în premieră și povești de antreprenoriat, la care se adaugă un vast supliment de Energie în care puteți citi interviuri cu cei mai importanți oameni ai momentului din domeniul energetic ➡️ https://incomemagazine.ro/primul-numar-al-revistei-income-magazine-din-2024-subiecte-extrem-de-interesante-plus-suplimentul-de-energie/

Posted by Antena 3 on Monday, January 22, 2024

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close