Prognoză specială pentru Bucureşti: Vremea se va răci de la 10 grade la 3

de Andreea Cigolea    |    07 Ian 2021   •   13:00
Prognoză specială pentru Bucureşti: Vremea se va răci de la 10 grade la 3

Meteorologii au emis, joi, o prognoză specială pentru Bucureşti, valabilă până sâmbătă la ora 10.00. În prima parte a prognozei, vremea se menține caldă, cu rafale de vânt ce pot atinge 40 de kilometri la oră, după care se răcește.

Potrivit meteorologilor, joi de la ora 10.00 până vineri la ora 8.00, vremea se va menține caldă pentru prima decadă a lunii ianuarie. Cerul va fi temporar noros și trecător, va ploua slab, după orele prânzului și din nou spre sfârșitul nopții de joi spre vineri. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul zilei, când viteza la rafală va atinge 35...40 km/h. Temperatura maximă va fi de 9...10 grade, iar cea minimă de 1...2 grade.

De vineri până sâmbătă la ora 10.00, vremea va fi închisă și se va răci accentuat. Temporar va ploua, în general moderat cantitativ, iar în cursul nopții, cu o probabilitate destul de mare, trecător se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de 0...1 grad.

Parteneri
x close