Antena 3 CNN Actualitate Media Program de sărbătoare la Antena 3

Program de sărbătoare la Antena 3

Program de sărbătoare la Antena 3
23 Dec 2013   •   15:35

În ajunul Crăciunului, marţi, 24 decembrie, de la ora 17.00, telespectatorii vor putea urmări la Antena 3 o ediţie de sărbătoare a emisiunii100 de minute cu Alessandra Stoicescu”. De ziua lui de naştere, actorul Mircea Diaconu vine in studioul Antena 3 şi în casele românilor pentru o altfel de emisiune. Vor fi  momente inedite, poveşti de viaţă, dar şi câteva surprize pregătite de echipa emisiunii pentru maestru.

Seara se încheie cu concertul extraordinar de Crăciun „O, ce veste minunată!”, susţinut de soprana Angela Gheorghiu şi difuzat, în exclusivitate, la Antena 3, începând cu ora 23.00.  

Miercuri, în prima zi de Crăciun, Sabina Iosub vă invită la o ediţie de excepţie, cu Ovidiu Lipan Ţăndărică (ora 11.00) şi Mircea Vintilă (ora 13.00), iar joi, invitaţii Sabinei Iosub sunt Ducu Bertzi şi Mihai Neniţa, de la ora 11.00, şi Andrei Păunescu, de la ora 13.00.

Mihai Gâdea şi Mircea Badea nu intră, deocamdată, în vacanţă, urmând să prezinte împreună, în fiecare seară, ediţii speciale „Sinteza Zilei”. Dacă acum 2 ani s-au echipat cu bâte şi căşti de protecţie şi au jucat „Poleri Polereasca”, iar anul trecut au boxat în direct cu ajutorul Nintendo Wii, anul acesta şi noi, colegii, aşteptăm cu nerăbdare să vedem ce au pregătit.

Rămâneţi cu Antena 3.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close