Antena 3 CNN Actualitate Media Radio ZU și Romantic FM, cele două radiouri de top ale Intact Media Group

Radio ZU și Romantic FM, cele două radiouri de top ale Intact Media Group

Radio ZU și Romantic FM, cele două radiouri de top ale Intact Media Group
16 Mai 2016   •   22:03

Divizia radio a Intact Media Group rămâne în continuare în topul preferințelor românilor. Ultimele date sunt oferite de către Studiul de Audiență Radio, realizat în perioada 11 ianuarie – 24 aprilie 2016 de către IMAS – Marketing și Sondaje SA și Mercury Research S.R.L. și vin să reconfirme poziția celor doup posturi pe piața radio din România.

Radio ZU – lider în București și ascultat de aproape 2 milioane de români

În București, la nivelul targetului comercial, Radio ZU este din nou radioul numărul 1, preferat zilnic de 187.400 de ascultători și înregistrând o cotă de piață de 15.8%, la mare distanță de locurile următoare – KissFM (10.2%) și MagicFM (9.1%).

La nivel național, ZU este ascultat de un public total de 1.922.400 de oameni zilnic și deține o cotă de piață de 13,6% din cea a publicului comercial național. În ceea ce privește publicul comercial urban, Radio ZU adună 822.300 de ascultători zilnic și are o cotă de piață de 13.7%, a doua în clasament, dupa KissFM (15.7%), fiind urmat de Europa FM, care are o cotă de 10.8%.

Romantic FM – un radio preferat de bucureșteni

Singurul post de radio premium exclusive din România, Romantic FM și-a consolidat poziția în preferințele bucureștenilor grație celui mai divers, original și dinamic playlist. Unic prin abordarea și sound-ul inconfundabil, Romantic FM rămâne o destinație reper în media, atât pe frecvența 101.9 FM, dar și în online, pe site-ul  www.romanticfm.ro. Postul adună 86.800 de ascultâtori zilnic și are o cotă de piață de 4.6%, potrivit rezultatelor aceluiași studiu.

×
Subiecte în articol: Radio ZU Romantic Fm Intact Media Group
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close