Antena 3 CNN Actualitate Media Radio Zu și Romantic FM, în topurile audiențelor românilor

Radio Zu și Romantic FM, în topurile audiențelor românilor

 Radio Zu și Romantic FM, în topurile audiențelor românilor
17 Mai 2016   •   20:05

Radio ZU și Romantic FM sunt, ca întotdeauna, în topul preferințelor ascultătorilor, conform datelor confirmate de Studiul de Audiență Radio realizat de către IMAS – Marketing și Sondaje SA și Mercury Research S.R.L., în perioada 11 ianuarie – 24 aprilie 2016.

ZU este din nou liderul pieței radio din București, având în acest moment o cotă de piață de 15.8% pe publicul comercial și 187.400 de ascultători zilnic.

Radio ZU ține pe frecvențe 1.922.400 de români la nivel național, iar mulți dintre aceștia vor fi alături de Daniel Buzdugan, Mihai Morar și echipa de DJ, sâmbătă, 21 mai, în București, la Forza ZU 2016. Anul acesta, echipa ZU ne așteaptă pe toți în Piața Constituției, la cel mai mare concert din România. Carla's Dreams, Delia, Lidia Buble, Alina Eremia, Horia Brenciu & HB Orchestra, Florin Ristei și mulți alții au pregătit un show de senzație, pe care nu trebuie să îl ratăm.

Potrivit aceluiași val de măsurători, Romantic FM își consolidează poziția în preferințele bucureștenilor, fiind preferat zilnic de 86.800 de ascultători. Unul dintre cele mai longevive radiouri din România, Romantic FM (101.9 MHz.) rămâne singurul post de radio premium exclusive din fm, generator al stării de bine printr-un conținut muzical unic, diversificat pe genuri, stiluri și ani.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close