Antena 3 CNN Actualitate Media Radu Banciu, derapaj la TV: ”Femeile pe care le-am cunoscut voiau să fie plesnite. Atât sunt de proaste”

Radu Banciu, derapaj la TV: ”Femeile pe care le-am cunoscut voiau să fie plesnite. Atât sunt de proaste”

Jurnalistul Radu Banciu a afirmat că 99% din femeile pe care le-a cunoscut ”își doreau: să le mai și plesnești din când în când”.

Radu Banciu, derapaj la TV: ”Femeile pe care le-am cunoscut voiau să fie plesnite. Atât sunt de proaste”
Sursa foto: Youtube
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Sep 2022   •   13:00

El afirmă la un moment dat că ”cele mai multe dintre ele își doresc în realitate”, un bărbat care ”să îmi dea două-trei dosuri de palmă de să mă lase lată. Sau să îmi dea numai la ficat”.

”Femeia nu știe unde îi sunt lipsurile să nu credeți că din motivul ăsta lipsesc muierile (de pe chatul emisiunii) că le era frică să nu le urechem pentru ortografie. Să nu-i faci curte pe chat, atunci dispare.

Atâta timp cât pari inabordabil, toată proasta-i topită după tine. Atât timp cât te dai cocoș, femeia e în jurul tău. În momentul în care dai un pic în tandrețe, în nostalgie, nu o mai interesezi Asta e muierea”, a spus Radu Banciu, la emisiunea Fotbal All Inclusive de la Prima Sport.

”99% din femeile pe care le-am cunoscut își doreau să le mai și plesnești din când în când. Păi dar până la un punct. Că după aia veniți și vă plângeți că v-a dat cu ranga sau cu parul.

”Cât pari inabordabil, toată proasta-i după tine”

Nu mi se pare așa. Bărbatul nu trebuie să fie tare, că nu toți bărbații îs polițiști sau vameși, să aibă alte argumente, după părerea mea. Asta cu bătaia și cu dușmănia știu si eu că toate femeile pe care le-am cunoscut, mă rog 99%, asta își doreau: să le mai și plesnești din când în când, să se vadă că există o autoritate.

Dar ele nu spun asta niciodată în viața reală. Ele o spun așa, în cuplu, în intimitate, dar în viața reală nu se duce nici una la televizor să spună: eu de abia aștept să vină bărbatul acasă să îmi dea două-trei dosuri de palmă de să mă lase lată. Sau să îmi dea în fiecare seară numai la ficat.

Nu, nu spun asta, dar într-adevăr sunt atât de proaste cele mai multe dintre ele încât asta își doresc în realitate. O relație de tipul ăsta este totalmente inacceptabil.

Adică dimpotrivă atunci ia-ți un măgar sau un mistreț și stai cu ăla. E ca și cum ar zice bărbatul: mie îmi trebuie o femeie care să facă numai mâncare sau numai curat. Acestea sunt niște clișee până la urmă”, a mai spus jurnalistul.

×
Subiecte în articol: Radu Banciu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close