Antena 3 CNN Actualitate Media Radu Tudor, despre şeful CNA: Este una dintre puţinele opţiuni profund greşite ale PSD. Dovedeşte încă o dată că nu este potrivită pentru această funcţie

Radu Tudor, despre şeful CNA: Este una dintre puţinele opţiuni profund greşite ale PSD. Dovedeşte încă o dată că nu este potrivită pentru această funcţie

Radu Tudor, despre şeful CNA: Este una dintre puţinele opţiuni profund greşite ale PSD. Dovedeşte încă o dată că nu este potrivită pentru această funcţie
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    13 Dec 2013   •   17:42

Radu Tudor, realizator Antena 3, consideră că preşedintele CNA, Laura Georgescu, este una dintre opţiune profund greşite ale PSD pentru o funcţie publică şi susţine că nu este potrivită pentru locul pe care îl ocupă.

 
Declaraţiile jurnalistului vin după ce Laura Georgescu a încercat să se disculpe, spunând că declaraţie ei de la începutul săptămânii era, de fapt, un mesaj prezent într-o petiţie de la un telespectator
 
"Eu cred că Laura Georgescu este una dintre puţinele opţiuni profund greşite ale PSD şi personal a premierului Victor Ponta pentru o funcţie publică. Cred că ea (Laura Georgescu - n.r.) nu a înţeles nici acum şi nu are pregătirea şi capacitatea necesară pentru ce trebuie să spună un şef de instituţie aflat într-o funcţie publică.
 
Dacă tot ai avut norocul ăsta în viaţă să ajungi într-o funcţie aşa înaltă, e bine să te controlezi, să nu ai probleme de exprimare mai ales în privinţa unei televiziuni, mai ales când tu eşti şeful CNA", a spus Radu Tudor, vineri, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.
 
Radu Tudor este de părere că Georgescu nu este potrivită pentru funcţia pe care o ocupă şi se arată dezamăgit şi de "acest CNA", ca şi de cel "băsist", dinainte.
 
"Cred că ce face ea dovedeşte încă o dată în plus că nu este potrivită pentru funcţia de preşedinte al CNA. Eu mi-am dorit ca acest CNA să nu fie la fel de băsist şi abuziv ca cel dinainte, care era controlat de Traian Băsescu", a adăugat Radu Tudor.

Pe 11 decembrie, CNA a refuzat categoric transformarea Antena 2 în Antena Stars pe motiv că Bianca Drăguşanu va avea o emisiune în noua grilă.
 

×
Subiecte în articol: radu tudor laura georgescu CNA
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close