Antena 3 CNN Actualitate Media Rămâi alături de Antena 3 în zilele de sărbătoare

Rămâi alături de Antena 3 în zilele de sărbătoare

Rămâi alături de Antena 3 în zilele de sărbătoare
02 Mai 2013   •   20:32

Iată ce program ţi-a pregătit Antena 3 de Paşte.

Duminică, în prima zi de Paşte, „Secvenţial” ţi-a pregătit o ediţie de sărbătoare, cu invitaţi de seamă: Maia Morgenstern şi Mihai Gâdea. Vei putea urmări secvenţe memorabile cu români de duh şi români săraci cu duhul. Despre România de care ne e drag, despre România de care ne apucă râsu-plânsu, despre România pe care o aşteptăm să reînvie, la „Secvenţial cu Adrian Ursu”, de la ora 17.00.

Radu Tudor vă invită la o emisiune specială "Punctul de Întâlnire", de la ora 20.00. O polemică aprinsă, dar foarte necesară, între ministrul agriculturii Daniel Constantin şi analistul economic Ilie Şerbănescu. Mai poate fi România grânarul Europei? De ce importă ţara noastră două treimi din produsele alimentare când poate hrăni zeci de milioane de oameni? Ce şanse au produsele româneşti în faţa avalanşei de produse europene bine subvenţionate sau importurilor masive de contrabandă? Când va redeveni agricultura românească şansa noastră pentru mâncare ieftină şi sănătoasă?

De la ora 21.00, Carmen Avram te aşteaptă cu o poveste cutremurătoare. Au pornit în viaţă la fel şi apoi credinţa i-a aruncat în temniţă, iar infernul închisorii i-a dus pe drumuri diferite. Victime ale reeducării de la Piteşti, un fost torţionar şi un fost deţinut fac pace cu trecutul. O lecţie despre căinţă şi iertare, „În premieră ”, la Antena 3.

Mihai Mărgineanu şi Florin Chilian vor oferi un concert special, sub titulatura „Dar din dragoste”. Alături de aceştia pe scenă vor mai urca artistul Adrian Naidin şi actorul Radu Iacoban, care vor susţine un spectacol extraordinar unde dragostea este cuvântul cheie al acestui eveniment, iar femeia este în centrul atenţiei.

Luni, de la ora 15.00, Maria Coman vă dă din nou întâlnire, de data aceasta alături de doi copii supradotaţi: Ana Alexandra Stratan şi Liviu Florin Anghel. Ana este fetiţa care la 3 ani cunoştea puţine reguli gramaticale, dar putea să le deriveze singură pe celelalte, făcând propoziţii complexe care nu mai trebuiau corectate, iar Liviu, un băieţel de 11 ani, care face parte din categoria rară a copiilor cu inteligenţă peste medie. Nu de multe ori şi-a încercat talentul în mai multe domenii, cum ar fi calculatoare, ştiinţe umane, dar mai ales psihologie.

Seara continuă cu povestea de succes a unei frumoase românce. La 14 ani, şi-a pus viaţa într-o valiză şi a cucerit lumea. Când România a aflat cine este Mădălina Ghenea, restul lumii se îndrăgostise deja de ea. A strălucit pe podium, a strălucit în marile reviste ale lumii, a strălucit pe marele ecran, a strălucit la Hollywood. În a doua zi de Paşte, Mădălina Ghenea va străluci pentru România. În exclusivitate pentru a doua oară în ultimul an, Mădălina Ghenea vine la „Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea”, pentru a vorbi despre România, dspre Hollywood, despre dragoste şi despre familie.

×
Parteneri
Trei zile cu trei anotimpuri în România. Temperaturile scad drastic
x close