Antena 3 CNN Actualitate Media Răsturnare de situație în privința câștigătoarei de la Vocea României. Ce s-a descoperit acum. Scandal uriaș FOTO

Răsturnare de situație în privința câștigătoarei de la Vocea României. Ce s-a descoperit acum. Scandal uriaș FOTO

Răsturnare de situație în privința câștigătoarei de la Vocea României. Ce s-a descoperit acum. Scandal uriaș FOTO
30 Dec 2017   •   15:14

Scandal uriaș în privința câștigătoarei de la Vocea României din acest an.

Deputatul român Constantin Codreanu a criticat-o pe cea de-a şaptea câştigătoare a concursului „Vocea României”, Ana Munteanu, pentru faptul că a acceptat Diploma de onoare oferită de către preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

„Acum 2 săptămâni mă/ne bucuram de victoria Anei Munteanu din Hânceşti, R. Moldova, la Vocea României. Acea victorie i-a adus 100.000 de euro. Astăzi, aceasta a fost premiată cu diploma de onoare a Preşedintelui MD. Nimic rău în acest gest dacă diploma nu ar purta semnătura unui rătăcit”, a declarat Constantin Codreanu pe pagina sa de Facebook. Potrivit parlamentarului român, de la Igor Dodon „aşteptări nu cred că e cazul să avem după participarea la inaugurarea unei grădiniţe reabilitate din banii oferiţi de Guvernul României, deci, de cetăţenii români. Stat pe care îl atacă în mod constant cu declaraţii din ce în ce mai directe, izvorâte din mintea-i bolnavă. De la Ana Munteanu, totuşi, aşteptam mai mult discernământ. Vârsta nu e o scuză. Aduceţi-vă aminte de Mihaela Ungureanu, de Valeria Bratu şi de alţi câţiva tineri care, în vara acestui an, au refuzat diplome oferite de Dodon. Cinste lor!”, a acuzat Codreanu.

×
Subiecte în articol: Vocea Romaniei igor dodon
Parteneri
Explozia de la Călimăneşti, surprinsă de o cameră de supraveghere
x close