Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 06 decembrie: Comasarea alegerilor pe repede înainte

Revista presei - 06 decembrie: Comasarea alegerilor pe repede înainte

Revista presei - 06 decembrie: Comasarea alegerilor pe repede înainte
Sursa foto: Foto: INTACT Images
06 Dec 2011   •   10:30
Jurnalul Naţional. Comasarea alegerilor pe repede înainte. Din Jurnalul Naţional aflăm că Executivul vrea să promoveze legea privind comasarea alegerilor locale şi parlamentare din 2012 prin asumarea răspunderii Guvernului în Parlament. To­tul a pornit de la declaraţia  liderului senatorilor UDMR, Fekete Andras Levente, însă liderii PDL spun că de fapt nu s-a luat nici o decizie în acest sens.

România Liberă. Teren de sport cu nocturnă într-un sat arădean.România Liberă ne spune că arădenii din mediul rural au cu ce să-şi umple timpul liber. După ce tot mai multe sate şi comune au parcuri de miliarde de lei, satul Groşeni are de câteva zile un teren de sport cu nocturnă. Pe terenul de 180 de mii de lei vor avea loc partide de fotbal, handbal, volei şi tenis de câmp.

Puterea. Acuze pentru bugetul pe 2012. Puterea încearcă azi să desluşească iţele bugetului pe 2012. Comisiile de specialitate au dezbătut în Parlament bugetele a doar câteva ministere pentru anul viitor: cel al Dezvoltării şi Turismului, Sănătăţii, Economiei, Mediului, Comunicaţiilor şi Agriculturii. Opoziţia a anunţat că a depus peste 8.000 de amendamente la proiectul legii bugetului de stat pe 2012.

Adevărul. Casa Iancu de Hunedoara se prăbuşeşte din cauza neînţelegerilor între proprietari. Din Adevărul aflăm că, în centrul oraşului Baia Mare, există un monument inclus în patrimoniul cultural naţional, ca imobil de clasa A, cu o istorie atât de bogată, şi care în ciuda acestui fapt poate fi lesne omisă de turiştii care vin în această urbe. Edificiul despre care vorbim este Casa Iancu de Hunedoara, însă deşi este o construcţie medievală, dacă ai trece pe cealaltă parte a străzii cu siguranţă ai rata-o. Principalul motiv: nu arată ca de la 1450!

Business Magazin. Ce se mai întâmplă cu salariile? Din Business Magazin aflăm că pe piaţa de resurse umane, liniştea spune mai mult decât orice perioadă tumultoasă. De linişte se feresc şi angajatorii, dar şi angajaţii şi, de ceva vreme, din piaţă nu se mai aude zgomot. Totul se mişcă la intensitate redusă şi toată lumea aşteaptă să vadă ce se întâmplă pentru a-şi putea programa următoarea mişcare. Poate tocmai de aceea studiile care radiografiază piaţa muncii aduc mereu concluzii surprinzătoare

Ring. Un patron penal şi William Brânză, ,,premianţii” Departamentului Românilor de Pretutindeni. Din Ring aflăm că Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP) s-a făcut brusc cunoscut publicului după ce, în cadrul galei TVR Internaţional, i-a oferit deputatului PDL William Brânză premiul de excelenţă, fiind comparat de organizatori cu zeii din operele de istoria religiilor ale lui Mircea Eliade. După acest eveniment, „Ring” a înţeles că instituţia guvernamentală ştie într-adevăr să aprecieze “valorile” şi a descoperit că, recent, aceasta a oferit un contract gras unei firme al cărei patron are două dosare penale.



×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close