Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 10 octombrie: Premierul britanic: UE este doar la câteva săptămâni de dezastrul economic

Revista presei - 10 octombrie: Premierul britanic: UE este doar la câteva săptămâni de dezastrul economic

Revista presei - 10 octombrie: Premierul britanic: UE este doar la câteva săptămâni de dezastrul economic
Sursa foto: Foto: EPA/ INTACT Images
10 Oct 2011   •   09:09
Adevărul: Premierul britanic: UE este la doar câteva săptămâni de dezastrul economic. Premierul britanic, David Cameron, i-a avertizat pe ceilalţi lideri europeni că mai au doar câteva săptămâni pentru a evita un dezastru economic şi că au nevoie de o abordare "bazooka" pentru a soluţiona problema datoriilor de stat din zona euro.

Puterea: Boagiu îşi face poliţie rutieră. Din Puterea aflăm că ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, vrea să îşi facă poliţie rutieră. Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier se va ocupa de amenzile date şoferilor şi ar putea aduce pierderi de cel puţin 10 milioane de euro la bugetul de stat. Suma reprezintă taxe şi amenzi aplicate în acest moment de inspectorii de la Autoritatea Rutieră Română.

Cotidianul: UE: România poate pierde şase miliarde de euro din fondurile europene. Cotidianul.ro atrage atenţia că România ar putea pierde în următorul an şase miliarde de euro din fonduri europene. Din 20 miliarde de euro, ţara noastră a accesat până acum 4%. Polonia a luat 25% din sumă, iar Bulgaria 10%.

Jurnalul Naţional: FMI, nemulţumit de reforme. Delegaţia Fondului revine în România pe 25 octombrie. Jurnalul Naţional ne aduce aminte că la sfârşitul lunii FMI revine în România. La ultima evaluare s-a decis ca autorităţile române să menţină disciplina bugetară şi să continue reforma în sectorul public. O serie de analişti au afirmat că aşteptările Guvernului pentru acest an vor fi date peste cap de ieşirea Nokia din România şi de devalorizarea puternică a leului.

Săptămâna Financiară: Naţional Arena falimentează afacerile din jur. Din Săptămâna Financiară aflăm că Arena Naţională, în loc să ducă la dezvoltarea micilor afaceri din zonă, aduce restaurantelor, barurilor şi magazinelor din zona adiacentă interdicţia de a comercia­liza băuturi alcoolice pentru circa o jumătate de zi, la fiecare meci. În aceste condiţii, două sau trei astfel de meciuri pe săptămână ar însemna o adevărată tragedie pentru agenţii economici din zonă.


×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close