Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei -12 septembrie: Ministrul francez de Interne: Un infractor din 10 este român

Revista presei -12 septembrie: Ministrul francez de Interne: Un infractor din 10 este român

Revista presei -12 septembrie: Ministrul francez de Interne: Un infractor din 10 este român
Sursa foto: Foto: publicrecordssearchonline.org
12 Sep 2011   •   10:04
Jurnalul.ro: Ministrul francez de Interne: Un infractor din zece este român. Ministrul francez de Interne, Claude Guéant, a afirmat că unul din zece infractori este de cetăţenie română şi în primele şapte luni ale lui 2011, aproximativ 1.200 de români au fost deferiţi justiţiei numai în Paris.

Adevărul: Jobul anului: Cinci milioane de euro de la stat. Adevărul ne spune cum se poate încasa un salariu cinci milioane de euro de la stat. Un proiect de lege iniţiat de mai mulţi senatori propune salarii fabuloase pentru viitorii manageri privaţi din companiile de stat. Managerul Romgaz ar putea câştiga din sala­riu şi bonusuri cinci milioane de euro anual, mai mult decât directorul general al ExxonMobil, cea mai mare companie din lume.

Gandul.info: Cum restructurează Boagiu CFR Călători: într-o singură lună, compania a scumpit biletele cu 18% şi a cerut subvenţii mai mari cu 34%. Gândul ne dezvăluie modul în care se restructurează CFR Călători. Într-o singură lună, CFR a crescut tarifele cu 18% şi a cerut majorarea cu 34% a subvenţiilor de la stat. Toate asta în condiţiile în care numărul de pasageri transportaţi anual a scăzut cu 14 milioane de persoane în ultimii doi ani.

România Liberă: Cu ce pleacă la drum viitorul ministru. Articolul ne informează despre ce il aşteaptă pe consilierul prezidenţial Leonard Orban, al cărui nume este aşteptat să fie anunţat oficial de premierul Emil Boc pentru a conduce viitorul Minister al Fondurilor Europene. Orban pleacă la drum cu o situaţie deloc roz. Practic, în ultimele trei luni, absorbţia banilor europeni s-a îmbunătăţit cu doar un procent.

Fin.ro: America a cheltuit peste 580 mld.dolari pentru sporirea securităţii după 11 septembrie. Statele Unite au cheltuit 580 de miliarde de dolari pentru implementarea unor măsuri de creştere a securităţii, după atentatele de la 11 septembrie 2001. Multe dintre aceste cheltuieli au fost în zadar.



×
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close