Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 16 septembrie: Statul pune la cale înfiinţarea unei noi companii gigant

Revista presei - 16 septembrie: Statul pune la cale înfiinţarea unei noi companii gigant

Revista presei - 16 septembrie: Statul pune la cale înfiinţarea unei noi companii gigant
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    16 Sep 2011   •   10:54
Fin.ro: EXCLUSIV: Statul pune la cale înfiinţarea unei noi companii gigant. Cele trei filiale de distribuţie de electricitate neprivatizate ale Electrica - şi anume Muntenia Nord, Transilvania Sud şi Transilvania Nord - vor fi unificate şi vor forma o companie care va avea afaceri anuale de 400 milioane de euro, dar şi un management privat. 

Puterea: Învăţământul profesional revine din 2012. Informaţia vine de la secretarul de stat în Ministerul Educaţiei, Oana Badea, care a declarat că în şcolile profesionale, partea de teorie va fi redusă, iar partea de dobândire a meseriei va fi simţitor dezvoltată.

Adevărul: Paleologu o preferă pe „Scufiţa Roşie“. Vicepreşedintele democrat-liberal Theodor Paleologu a ironizat proiectul politic „Albă ca Zăpada", lansat în dezbaterea publică de ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu. Paleologu spune că o preferă pe „Scufiţa Roşie" pentru că este mai „isteaţă" şi mai „drăgălaşă".

Jurnalul naţional: Petrom a bătut cea mai mare companie din lume, la marja de profit. Povestea celei mai proaste afaceri făcute de România. Statul şi-a furat singur căciula şi a dat cea mai mare şi mai valoroasă companie a ţării pe nimic. Austriecii de la OMV deja pot consi­dera că şi-au scos banii daţi pe companie, iar rezervele cu care Petrom s-a dat la pachet aproape că garantează un profit net de 12 miliarde de dolari.

gandul.info: Vinovaţi pentru că suntem români. Incredibila poveste a trei români arestaţi în Franţa pentru că aveau iPhone. Unul este masterand la Sorbona, alţi doi, antreprenor. Un reportaj vine să infirme statistica prezentată de ministrul lor de Interne, Claude Gueant, conform căreia "unul din zece hoţi (n.r. din Franţa) este de origine română". Oamenii au fost arestaţi din cauza limbii pe care o vorbesc.

×
Subiecte în articol: infiintare revenire Petrom romani arestati
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close