Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 18 ianuarie: Ce au de pierdut 40 de firme private din întoarcerea lui Arafat la Ministerul Sănătăţii

Revista presei - 18 ianuarie: Ce au de pierdut 40 de firme private din întoarcerea lui Arafat la Ministerul Sănătăţii

Revista presei - 18 ianuarie: Ce au de pierdut 40 de firme private din întoarcerea lui Arafat la Ministerul Sănătăţii
Sursa foto: Foto: Intact Images
18 Ian 2012   •   11:29
România Liberă. Ce au de pierdut 40 de firme private din întoarcerea lui Arafat la Ministerul Sănătăţii. Din RL aflăm că aproximativ 40 de firme private au investit milioane de euro în ambulanţe pe care intenţionau să le folosească în sistemul naţional de urgenţă. Reîntoarcerea la Ministerul Sănătăţii a lui Raed Arafat, opozant declarat al privatizării sistemului medical de urgenţă, încurcă totodată şi planurile pe care şi le făcuseră firmele de ambulanţă privată.

Jurnalul Naţional: Societatea civilă se alătură Pieţei Universităţii: Noi, VIERMII - inepţi, inculţi şi ciumpalaci – PROTESTĂM!
Din Jurnalul Naţional aflăm că societatea civilă se alătură protestului din centrul Capitalei. 16 organizaţii apolitice anunţă că se alătură oamenilor liberi din Piaţa Universităţii, explică de ce refuză dialogul cu ministrul Theodor Baconschi şi solicită public Guvernului şi celui care îl conduce în fapt, preşedintele Traian Băsescu, să îşi ceară scuze poporului român.

Adevărul: Cum se poate dezamorsa politic criza din stradă. Adevărul ne spune azi cum se poate dezamorsa politic criza din stradă. Demisia preşedintelui Traian Băsescu, plecarea lui Emil Boc de la Palatul Victoria sau organizarea de alegeri anticipate sunt câteva dintre soluţiile greu de acceptat de către actuala Putere.

Ghimpele: Jandarmii au găsit droguri asupra manifestanţilor. Urmează tiparniţa cu bani şi valuta. Ghimpele face o comparaţie între protestele din 1990 şi cele din aceste zile. Şi atunci şi acum comunicatul jandarmilor seamănă izbitor. Aceştia spun că asupra protestatarilor s-au găsit arme şi droguri. Jurnaliştii se întreabă cand vor anunţa jandarmii că au găsit tiparniţa cu bani şi valută din 1990.

Cotidianul. ro: Portrete de protestatari din Piaţa Universităţii. Jurnaliştii de la Cotidianul au stat de vorbă cu manifestanţii de la Piaţa Universităţii şi scriu că "fonfleurile aruncate pe piaţă de maşinăria de zvonuri a PDL cu scopul de a decredibiliza amplele proteste împotriva regimului Băsescu sunt doar nişte bombe propagandistice fâsâite şi nimic mai mult".

Ring. Piata fierbe şi mascaţii la... shaorma. Fotoreporterii ziarului ,,Ring" au surprins imagini inedite cu doi mascaţi care s-au detaşat de manifestaţiile din Piaţa Universităţii pentru o pauză de... shaorma. La fel ca orice client, cei doi au fost nevoiţi să stea la coadă înainte de a comanda.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close