Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 18 octombrie: Proiectul de buget pe 2012 este aproape gata. Lipsesc datele esentiale

Revista presei - 18 octombrie: Proiectul de buget pe 2012 este aproape gata. Lipsesc datele esentiale

Revista presei - 18 octombrie: Proiectul de buget pe 2012 este aproape gata. Lipsesc datele esentiale
Sursa foto: Foto: Intact Images
18 Oct 2011   •   10:16
Fin.ro: Proiectul de buget pe 2012 este aproape gata. Lipsesc doar datele esentiale. Din proiectul bugetului de stat pe 2012 lipsesc cateva date esenţiale: prognoza de creştere economică şi deficitul estimat pentru anul viitor. Asta în condiţiile în care premierul Emil Boc a anunţat in urmă cu puţin timp că Guvernul a finalizat  bugetul de stat pe 2012.

Gândul: Băsescu primeşte două avertismente de la CNCD pentru declaraţiile privind "ţiganii care cerşesc" în Finlanda şi "urmaşii cu dizabilităţi" ai regelui. Preşedintele Traian Băsescu plăteşte pentru declaraţiile referitoare la "ţiganii care cerşesc" în Finlanda şi "urmaşii cu dizabilităţi" ai unui monarh. Şeful statului a fost sancţionat cu avertisment de două ori de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Jurnalul Naţional: Investiţie-şoc în modernizarea căii ferate din România. Anca Boagiu, ministrul Transporturilor, are planuri mari.  Şi-a propus ca până la finele anului, companiile feroviare de stat să absoarbă 2,3 miliarde de euro din fonduri europene. Asta in condiţiile în care în ultimii 20 de ani CFR pierdut o bună parte din călători, care au preferat sa circule cu autocarele.

România Liberă: Putin schimbă ţintele spionajului rusesc. Prioritatea: Europa de Est.
  Una dintre priorităţile premierului rus este reforma serviciului secret ale armatei, GRU, a cărui operativitate este îngreunată de structurile învechite şi ehhzterne certuri pe competenţă cu celelalte agenţii de spionaj ale Rusiei. Forma şi misiunea GRU au fost modificate pentru a reflecta noile priorităţi ale elitelor politice şi militare, iar Europa de Est şi ţările din Asia Centrală vor fi printre obiectivele sale principale.




×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close