Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 2 octombrie: Topul "parlamentarilor latifundiari"

Revista presei - 2 octombrie: Topul "parlamentarilor latifundiari"

Revista presei - 2 octombrie: Topul "parlamentarilor latifundiari"
Sursa foto: Foto: Intact Images
02 Noi 2011   •   09:28
Ghimpele: Topul “parlamentarilor latifundiari”.  Pe primele locuri se află, surprinzător, lideri ai actualei coaliţii de la putere: Elena Udrea, Gabriel Oprea sau Silviu Prigoană. Cu toţii au zeci de terenuri şi imobile care valorează milioane de euro.

Jurnalul Naţional: Alba-neagra cu interlopii. România – o ţară sigură pentru Poliţia Română, un cuib de clanuri pentru SRI
. Chestorul Liviu Popa spunea că celebrele clanuri de interlopi despre care se tot vorbeşte ar fi mai mult de prin cărţi. Realitatea este însă cu totul alta şi o simţim cu toţii.

Ziarul Ring: Comisarul Greu, un nou caz Soric?! Investigaţiile procurorilor în cazul grupării „Drabi", care dădea bani cu camătă şi îi recupera cu săbiile, au ajuns şi la poarta şefului Biroului de Investigaţii Criminale din Urziceni. Acesta se pare că era „prieten" cu interlopii oraşului. Mai multe detalii aflaţi din numarul de azi.

Adevărul: Viaţa lui Ion Antonescu, scrisă de un evreu. „Mareşalul Ion Antonescu - o biografie" de Teşu Solomovici aduce, conform autorului, o perspectivă inedită, care îi va nemulţumi şi pe istoricii români, şi pe cei evrei.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close