Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 20 octombrie: Guvernul calcă-n picioare Legea Pensiilor

Revista presei - 20 octombrie: Guvernul calcă-n picioare Legea Pensiilor

Revista presei - 20 octombrie: Guvernul calcă-n picioare Legea Pensiilor
Sursa foto: Foto: Intact Images
20 Oct 2011   •   08:52
Jurnalul Naţional: Guvernul calcă-n picioare legea pensiilor. Pensionarii trebuie să primească anul viitor pensii mai mari, pentru că aşa prevede legea. Pentru Guvernul Boc nu există însă principiul unde-i lege nu-i tocmeală. Boc&Company strâm­bă din nas când vine vorba de mă­rirea pensiilor şi spune că nu ar fi bani.

Adevărul: Şpăgarul Bian ne fura din toate părţile. Silviu Bian are o avere fabuloasă, care vine în contradicţie cu veniturile sale. A reuşit să fenteze ani de zile şi Fiscul, dar şi RA-APPS-ul, care i-a pus la dispoziţie o casă. Pentru că a refuzat să platească timp de doi ani chiria aferentă, Bian a fost evacuat din casa de protocol în urmă cu doar câteva luni.

Puterea: Clase de corecţie pentru elevi. Ministerul Educaţiei vrea clase de corecţie în unităţile de învăţământ, pentru elevii care încalcă regulamentul şcolar. Elevii vor fi supravegheaţi de profesori sau de personalul auxiliar al şcolii, care nu vor fi retribuiţi pentru această activitate, pentru că ministerul consideră că „nu e nevoie".

Gândul: Şeful deputatului PDL înregistrat votând la două mâini răspunde cu o soluţie antifurt năucitoare. Liderul grupului deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat pentru Gândul, după ce a văzut cazul deputatului Rusu care a votat de 26 de ori la două mâini, că vrea să propună ca parlamentarii să nu mai fie obligaţi să stea în plen când votează.


×
Subiecte în articol: revista presei guvern
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close