Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 23 Aprilie: România, repetenta Europei la restituirea proprietăţilor

Revista presei - 23 Aprilie: România, repetenta Europei la restituirea proprietăţilor

Revista presei - 23 Aprilie: România, repetenta Europei la restituirea proprietăţilor
Sursa foto: Foto: Mediafax
23 Apr 2012   •   10:25
Jurnalul.ro: România, repetenta Europei la restituirea proprietăţilor. Din Jurnalul Naţional aflăm că România este repetenta Europei la restituirea proprietăţilor. De peste 20 de ani mii de oameni aşteaptă să primească înapoi caselor şi terenurilor confiscate de regimul comunist, cum s-a întâmplat în alte ţări din Est. Potrivit CEDO, până acum doar o mică parte au primit despăgubiri, ca urmare a aplicării inechitabile a legii.

Cotidianul.ro:
Compania de autostrăzi încasează 30 mil. euro pe an din tarifele de trecere a podurilor dunărene. Cotidianul.ro spune ca aceşti bani ar fi suficienţi pentru a construi mai multe poduri peste Dunăre însă românii circulă şi acum pe construcţii realizate la începutul secolului 19.

Ghimpele.ro: România, CODAŞA Uniunii Europene la NUMĂRUL DE SALARIAŢI. Ghimpele ne spune că Romania este codaşa Europei în privinţa numărului de salariaţi raportat la populaţia ţării. Conform datelor, România nici măcar nu se află în grila statelor europene, care funcţionează cu un raport salariaţi/clienţi în intervalul 40-50%. În ţara noastră raportul nu depăşeşte 20%. Avem acelaşi număr de angajaţi ca Austria, însă această ţară are doar 8 milioane de locuitori.

Gândul.info: Antonescu: Dacă moţiunea de cenzură trece, USL trebuie să reclame funcţia de premier pentru Ponta. Nu este exclusă colaborarea cu UDMR. Liderul PNL a declarat pentru gândul.info că, în eventualitatea în care moţiunea de cenzură va trece, USL trebuie să ceară preşedintelui Traian Băsescu desemnarea lui Victor Ponta în funcţia de premier. Liberalul nu exclude ca în această construcţie, valabilă până la alegerile parlamentare să intre şi UDMR.

Ring: Maşini din bani publici pentru soţia secretarului de stat de la Agricultură. Jurnaliştii de la Ring scriu că secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, Barna Tanczos, a găsit soluţia să îşi pună afacerea de familie pe picioare.  Este vorba despre exploataţia agricolă a soţiei sale, din comuna Sâncrăieni, care s-a „îmbogăţit” cu utilaje agricole performante, cumpărate însă din bani publici.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close