Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 23 noiembrie: Prostănacii şi Disidenţii

Revista presei - 23 noiembrie: Prostănacii şi Disidenţii

Revista presei - 23 noiembrie: Prostănacii şi Disidenţii
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Noi 2011   •   10:43
Ghimpele: Prostănacii şi Disidenţii. Excluderea lui Mircea Geoană din PSD este pe prima pagină a tuturor ziarelor. Din Ghimpele aflăm cât de utilă este această excludere pentru principalul partid din opoziţie. Jurnaliştii se întreabă acum ce s-ar putea întâmpla cu Mircea Geoană dar şi cu partidul din care făcea parte, până ieri.

Cotidianul: Preţul energiei ar putea exploda: Hidroelectrica cere o creştere a tarifelor de până la 50%. Cotidianul.ro ne spune că preţul energiei va exploda pentru că Hidroelectrica a cerut ANRE să permită majorarea tarifelor, de la 1 ianuarie, cu până la 50%, invocând creşterea costurilor. Şefii companiei spun că, în acest moment, se livrează energie la jumătate din preţul real.

Ring: Unul dintre vamesii arestati rupe tacerea: ,,Cei care au dat banul au fost protejaţi chiar de DNA". Jurnaliştii de la Ring lansează o ipoteză-şoc: vameşii au cotizat pentru "puşculiţa PDL". Convins că i s-a făcut o nedreptate, Ion Istvan, un vameş care s-a hotărât să rupă tăcerea, spune că în spatele operaţiunii "Cu vămile curate" ar sta, de fapt, o operaţiune de tip... "BANI PENTRU PARTID". Cât de grave sunt afirmaţiile vameşului, citiţi în numărul de azi.

Jurnalul Naţional: Cum vede un Brătianu politica românească: ”Ce să caut eu în acest hârdău de spurcăciune?Din Jurnalul aflăm cum vede fostul deputat, Ion I Brătianu, politica românească şi, implicit, viitorul României. Acesta este de părere că, din cauza politicienilor corupţi, România a devenit "placa turnantă" a drogurilor şi a traficului de carne vie. Află mai multe despre acest interviu în ediţia de miercuri a Jurnalului Naţional.

România Liberă: Cronica unei afaceri ratate. Drumul vinului s-a blocat în vie. Din România Liberă aflăm că, în timp ce, în Spania, cramele unde se degustă vinuri atrag milioane de turişti, în România numărul acestora abia ajunge la 10.000. Deşi avem vinuri bune, cramele din podgoriile renumite atrag totuşi foarte puţini turişti. Una dintre explicaţii este că reţetele de succes în ceea ce priveşte turismul vinului, aplicate în alte state, nu au fost preluate şi în România. 

Gândul: Moştenirea profesorului Pesamosca: Niculina Bratu, chirurgul de la Spitalul "Marie Curie" care a salvat vieţile a 15.000 de copii. Jurnaliştii de la Gândul ne asigură că România are viitor. Este vorba despre şefa secţiei de chirurgie pediatrică de la Spitalul pentru Copii "Marie Curie" , Niculina Bratu, care, deşi nu este căsătorită şi nu are copii, toţi cei 15.000 de copii pe care i-a tratat o văd ca pe o a doua mamă.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close