Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 24 octombrie: "Căpşunarii" îşi pot recupera taxele plătite în statul angajator

Revista presei - 24 octombrie: "Căpşunarii" îşi pot recupera taxele plătite în statul angajator

Revista presei - 24 octombrie: "Căpşunarii" îşi pot recupera taxele plătite în statul angajator
Sursa foto: Foto: amilksmugglersdaughter.wordpress.com
24 Oct 2011   •   09:28
Săptămâna Financiară: "Căpşunarii" îşi pot recupera taxele plătite în statul angajator. Din Săptămâna Financiară aflăm că românii care lucrează legal în străinătate au posibilitatea de a-şi recupera o parte importantă din taxele achitate către statul angajator. Acest drept este o consecinţă a faptului că impozitele sunt plătite în timpul derulării contractului de muncă în cuantum mai mare deoarece majoritatea ţărilor practică o taxare a salariilor bazată pe grile care sunt structurate pe praguri de venituri anuale.

Adevărul: Gaddafi, violat şi batjocorit înainte de a fi executat.
Unul dintre medicii legişti de la morga din Misrata, unde a fost realizată autopsia cadavrului lui Gaddafi, a anunţat că dictatorul libian a fost sodomizat şi împuşcat de aproape şi apoi fotografiat ca un trofeu, după moarte, de către rebelii care l-au capturat.

Gândul: Surprizele RECENSĂMÂNTULUI 2011: Românii vor fi mai bogaţi cu 18%, rata şomajului se va dubla, iar salariaţii vor "duce în spate" mai mulţi pensionari.
Din Gândul aflăm ce surprize ne-ar putea pregăti recensământul. Românii vor fi mai bogaţi cu 18%, rata şomajului se va dubla, iar salariaţii vor "duce în spate" mai mulţi pensionari. Cum s-a ajuns la această concluzie şi cu ce probleme se confruntă recenzorii, aflaţi din numărul de astăzi.

Puterea: Albă ca Zăpada şi cele şapte partide. Jurnaliştii de la Puterea ne anunţă că  este efervescenţă mare în jungla politică: „piticii" se grăbesc să îşi facă apariţia. Formaţiuni proaspăt ieşite de la tribunal, partide de buzunar resuscitate, lansări oficiale, congrese de constituire. Doar Mişcarea Populară se lasă aşteptată.

Jurnalul Naţional: Profilul consumatorului român de droguri: o face de la 12 ani, e de condiţie bună, riscă să moară de inimă. În Jurnalul National de lunea aceasta veţi găsi profilul consumatorului român de droguri. Începe aventura în lumea stupefiantelor la o vârsta fragedă, de numai 12 ani, este din familie bună şi de cele mai multe ori moare de inimă, care nu rezistă drogurilor sau etnobotanicelor.









×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close