Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 25 noiembrie: Parchetul General, asaltat de plângeri împotriva lui... Morar

Revista presei - 25 noiembrie: Parchetul General, asaltat de plângeri împotriva lui... Morar

Revista presei - 25 noiembrie: Parchetul General, asaltat de plângeri împotriva lui... Morar
Sursa foto: Foto: Mediafax
25 Noi 2011   •   11:42
Ring. Parchetul General, asaltat de plângeri împotriva lui... Morar. Din ziarul Ring aflăm că Parchetul General este asaltat de plângeri împotriva şefului DNA, Daniel Morar. Jurnaliştii se întreabă dacă vor avea curaj şefii Parchetului General, procurorii Kovesi şi Iacob, să-l pună sub acuzare pe cel care, de aproape şapte ani, este coordonează lupta anticorupţie.

Adevărul: Revoluţie în Sănătate. Din Adevărul aflăm că autorităţile pregătesc o nouă lege a sănătăţii care va schimba în mod radical organizarea sistemului sanitar. Pacienţii vor putea alege între mai multe case de asigurări private şi vor opta pentru diverse spitale, clinici şi medici.

România Liberă. DNA zdruncină USL şi PDL. JOCURI. În interior, democrat-liberalii rămân divizaţi între grupările Apostu şi Tişe. Din România Liberă aflăm că arestarea primarului Sorin Apostu şi a vicepreşedintelui CJ, Radu Bica, şi apropierea alegerilor locale obligă PDL la refacerea calculelor în judeţul lui Emil Boc. Sunt aşteptate noutăţi şi dinspre USL, unii lideri locali ai opoziţiei fiind suspectaţi de „blat", întrucât au făcut afaceri cu puterea.

Puterea: Taxă de autostradă de 3,5 euro la 100 km. Puterea ne spune de unde vrea să mai facă rost de bani statul. Chiar dacă avem frânturi de autostrăzi construite din bani publici şi fonduri europene, Guvernul Boc se pregăteşte să introducă taxa de autostradă. De la sfârşitul anului viitor sau cel târziu din 2013, şoferii care vor circula pe autostrăzile din România vor plăti o taxă de 3,5 euro la 100 de kilometri.

Jurnalul Naţional. Lady Diana de România - model de succes în medicină, în Marea Britanie. Din Jurnalul aflăm povestea româncei Ildiko Brănescu, medicul care conduce propria unitate la care sunt arondaţi 8.300 de asiguraţi, ea având în subordine zeci de doctori şi personal auxiliar, cetăţeni britanici şi străini. Fizic, seamănă atât de bine cu Lady Diana, că mulţi îi şi spun "Lady Diana" care a venit din România. Practic, este un medic care face atât de multe pentru sănătatea atâtor oameni, şi supranumele i se potriveşte.


×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close