Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 28 decembrie: Guvernul scoate din rezervă cărbune şi păcură pentru energie termică şi electrică în sezonul rece

Revista presei - 28 decembrie: Guvernul scoate din rezervă cărbune şi păcură pentru energie termică şi electrică în sezonul rece

Revista presei - 28 decembrie: Guvernul scoate din rezervă cărbune şi păcură pentru energie termică şi electrică în sezonul rece
Sursa foto: Foto: Mediafax
28 Dec 2011   •   11:52
Gândul. Guvernul scoate din rezervă cărbune şi păcură pentru energie termică şi electrică în sezonul rece. Gândul ne prezintă astăzi încă un semn ca în Romania criza financiară capătă noi proporţii. Din lipsa de bani Guvernul scoate din rezerva de stat aproape 1,2 milioane tone cărbune şi 137.000 tone păcură, pentru asigurarea energiei termice şi electrice pentru populaţie în această perioadă.

Puterea. “Băieţii deştepţi” din sistemul de sănătate. Din Puterea aflăm cum acţionează băieţii deştepţi din sănătate, după introducerea în sistemul sanitar românesc a metodei australiene de codificare medicală şi finanţare.  Doar câteva SRL-uri conectate la vârful Ministerului Sănătăţii au ajuns să câştige contracte de milioane de lei cu zeci de spitale din ţară pentru a-i învăţa pe manageri cum să codifice diagnosticele pacienţilor.

Jurnalul Naţional. Bilele albe şi bilele negre ale diplomaţiei româneşti în 2011. Schengen ba, scut antirachetă, da. Jurnalul Naţional face un bilanţ al diplomaţiei româneşti în 2011. Politica externă a României a fost marcată de insuccesul aderării la Spaţiul Schengen. Autorităţile se pot lăuda doar cu semnarea acordului cu SUA pe tema scutului antirachetă şi a declaraţiei de parteneriat strategic tot cu Statele Unite.

România Liberă. Cum vor arăta puterea şi opoziţia în 2012.Din România Liberă aflăm că, în perspectiva alegerilor comasate, partidele îşi concep strategiile electorale, îşi caută aliaţi şi-şi inventează tot felul de platforme. Sondajele arată că în Parlament ar intra cinci partide, dar calculele sunt premature dat fiind că se preconizează apariţia unor noi forţe politice şi alianţe.

Financiarul. Cât de sâcâitoare vor fi SMS-urile comerciale în 2012? Jurnaliştii de la Fin.ro ne anunţă că SMS-urile vor reprezenta, anul viitor, baza a peste trei sferturi din campaniile de marketing mobil, se arată în raportul privind tendinţele în mobile marketing în 2012, redactat de Syscom Digital. Având în vedere potenţialul pieţei din România în ceea ce priveşte volumul de smartphone-uri vândute şi rata de acces la internet mobil, din ce în ce mai mare, anul se vor intensifica activităţile de tip "call-to-action" şi cele ale aplicaţiilor mobile.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close