Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 28 martie: UDREA NU UITA şi NU IARTĂ: SCHELETELE din dulapul guralivului CRISTIAN PREDA

Revista presei - 28 martie: UDREA NU UITA şi NU IARTĂ: SCHELETELE din dulapul guralivului CRISTIAN PREDA

Revista presei - 28 martie: UDREA NU UITA şi NU IARTĂ: SCHELETELE din dulapul guralivului CRISTIAN PREDA
Sursa foto: Foto: Intact Images
28 Mar 2012   •   11:21
Ghimpele.UDREA NU UITA si NU IARTA: SCHELETELE din dulapul guralivului CRISTIAN PREDA. Jurnaliştii de la Ghimpele scriu despre faptul că, în ultimele zile, tensiunea din interiorul Partidului Democrat-Liberal a atins cote maxime: de câteva zile, unul dintre liderii “grupului intelectualilor” din partid – Cristian Preda – lansează atacuri directe la adresa actualei conduceri, a candidatului “independent” Prigoană şi chiar a Elenei Udrea. Gest care, aşa cum este arătat în continuare, se poate dovedi deosebit de riscant pentru europarlamentar.

Gândul
. EFECTUL FRUNZĂVERDE. Aripa Blaga, întâlnire de urgenţă. "Se impune o echipă de forţă care să conducă partidul în campanie". Gândul.info ne spune ce reacţii a stârnit plecarea în prag de alegeri a lui Sorin Frunzăverde de la PDL la PNL. Pe fondul nemulţumirilor tot mai accentuate din teritoriu, democrat-liberalii iau în calcul convocarea unui congres extraordinar în care Emil Boc să fie înlăturat de la şefia partidului.

Ring. O ŞTII ŞI CÂŞTIGI! Cum i-a dat Elena Udrea un milion de lei unui fost coleg. Jurnaliştii de la Ring au descoperit că o firmă din comuna argeşeană Budeasa este preferata Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului când vine vorba despre consumabile de birou şi laptopuri. Există şi o explicaţie: unul dintre cei doi acţionari ai firmei în cauză este un fost vecin de cartier şi coleg de liceu al fostului ministru Elena Udrea.

Puterea. MRU ascute foarfeca pentru o miniautostradă. Din Puterea aflăm că americanii de la Bechtel nu vor pleca din România până ce nu mai încasează câteva sute de milioane de euro şi nu finalizează încă aproape 64 km de autostradă. În stilul deja consacrat, Bechtel nu se grăbeşte. Chiar dacă au de construit aproape 18 km de autrostradă până în săptămâna dinaintea alegerilor parlamentare dintr-un tronson început încă din vara anului 2004, practic, americanii au abandonat şantierul.

Adevărul. Cum poţi fi sănătos pe hârtie şi bolnav în realitate. Iată de ce dau greş analizele medicale! Din Adevărul aflăm motivul pentru care uneori, boala de care suferim nu este depistată la timp. Erorile privind rezultatul unor analize pot apărea din cauza calibrării diferite a aparatelor ori a recoltării greşite a probelor, dar şi pe fondul nerespectării procedurii de manipulare a probelor recoltate.

Cotidianul. Cum mai arată centura Clujului? Ctitoria lui Emil Boc se duce la vale şi cere bani. Jurnaliştii de la Cotidianul scriu despre starea deplorabilă în care se află şoseaua de centură a Clujului, "24 de kilometri de şosea, desenaţi şi ctitoriţi de profesorul de drept constituţional, pricopsit o vreme cu funcţia de premier al României".



×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close