Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 4 noiembrie: Ce-i urează "Ţiganca împuţită", "Găozarul" şi Dragoteasca preşedintelui

Revista presei - 4 noiembrie: Ce-i urează "Ţiganca împuţită", "Găozarul" şi Dragoteasca preşedintelui

Revista presei - 4 noiembrie: Ce-i urează "Ţiganca împuţită", "Găozarul" şi Dragoteasca preşedintelui
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Noi 2011   •   09:48
Ring: Ce-i urează "Ţiganca împuţită", "Găozarul" şi Dragoteasca preşedintelui Băsescu de ziua lui. Pentru că tot este ziua preşedintelui, ziarul Ring a strâns câteva urări de la persoanele care s-au lovit de-a lungul timpului de limbajul suburban al lui Traian Băsescu. Una dintre victime este chiar colega noastră Andreea Pană, numită de şeful statului "ţigancă împuţită".

Jurnalul: O fermă de vaci falimentară împiedică venirea BMW în România. DIn Jurnalul aflăm că firma BMW vrea să facă o investiţie în vestul României. BMW este în negocieri avansate cu municipalitatea din Cluj-Napoca, dar şi au­to­rităţile arădene şi-ar dori să aducă în Arad producătorul bavarez.

Ghimpele: Băsescu vine cu noi promisiuni pentru 2012: "Nu vor scădea salariile şi pensiile". Din Ghimpele aflăm că Traian Băsescu vine cu noi promisiuni pentru 2012. Preşedintele spune că bugetul pentru pensii şi salarii nu va fi redus, iar economia noastră va avea o creştere cuprinsă între 1,7 % si 2,7 %. Motorul acestei creşteri se pare că ar fi sectorul energetic.

Adevărul: Copiii de stranier, repetenţi fără vină. Jurnalişii de la Adevărul se ocupă în numărul de astăzi de situaţia copiilor abandonaţi sau plimbaţi prin toate colţurile lumii de părinţii plecaţi la muncă în alte state. Cei mai mulţi dintre ei au probleme de adaptare, iar în multe cazuri rezultatele şcolare sunt dezastruoase.

Săptămâna Financiară: Peste 60 de companii mari recrutează în noiembrie. Săptămâna Financiară ne informează că pentru persoanele interesate să activeze în vânzări, servi­cii cli­­enţi şi alimenta­ţie/co­merţ, mai multe companii cunos­cu­te încadrează salariaţi. Prin­tre anga­jatorii care recrutează în noiembrie re­găsim Domo, Mic.ro, Cuptorul cu Lem­ne, Zepter Insu­ran­ce, BauMax, Rewe România, Real, Billa, Ana& Cor­nel, Auchan şi Dedeman.
 


×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close