Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 5 octombrie: Legea ANI a fost modificată radical

Revista presei - 5 octombrie: Legea ANI a fost modificată radical

Revista presei - 5 octombrie: Legea ANI a fost modificată radical
Sursa foto: Foto: sar.org.ro
05 Oct 2011   •   08:53
Puterea: Legea ANI, modificată radical. Legea de funcţionare a Agenţiei Naţionale de Integritate ar putea fi modificată radical în urma unor amendamente depuse de deputatul UDMR Marton Arpad. Propunerile au trecut de Comisia juridică din Camera Deputaţilor şi prevăd, în esenţă, ca, pe lângă declaraţiile de avere şi interese, persoanele vizate să depună şi declaraţii de studii.

Financiarul: Adunarea parlamentara a NATO ne va costa 23 mil. lei.
Cât ne costa Adunarea Parlamentara a NATO care va incepe peste trei săptămâni. Cei 350 de parlamentari străini vor cheltui din bugetul statului 5,2 milioane de euro. Cei mai norocoşi sunt hotelierii care se aşteaptă la câştiguri de peste 1 milion de euro.

Romania Liberă: PDL ar prefera remanierea „mică". Deşi conducerea PDL spune ca e „mai degrabă un subiect de presă", sunt pregătite însă „sacrificii" la nivelul secretarilor de stat. Nu este exclus însă ca în procesul de triere să cântărească mai mult influenţa celor care au determinat numirile.

Gândul: Profesorii români, cel mai prost plătiţi din UE. În ce ţară europeană sunt cele mai mari salarii
. Profesorii români şi cei bulgari sunt cel mai prost plătite cadre didactice din Uniunea Europeană, potrivit unui raport al Comisiei Europene, care precizează totodată că peste tot salariile debutanţilor sunt neatractive. Cel mai bine plătiţi dascăli trăiesc în Luxemburg, Danemarca şi Austria.

Adevărul: Germania vrea să-i taxeze pe şoferii străini. Ministrul Transporturilor de la Berlin vrea să-i taxeze pe şoferii străini care circulă pe autostrăzile germane. Banii adunaţi din taxa pe autostradă vor fi folosiţi la repararea drumurilor şi modernizarea infrastructurii.

×
Subiecte în articol: revista presei Financiarul remaniere
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close