Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei – 6 septembrie: Falimentul frunzei Elenei Udrea

Revista presei – 6 septembrie: Falimentul frunzei Elenei Udrea

Revista presei – 6 septembrie: Falimentul frunzei Elenei Udrea
Sursa foto: Foto: Mediafax
06 Sep 2011   •   09:18
Cotidianul.ro - Falimentul frunzei Elenei Udrea. Românii care îşi petrec concediul în străinătate sunt mult mai mulţi decât cei care aleg destinaţiile interne, iar numarul turiştilor străini este din ce în ce mai mic. În doar două luni, iunie şi iulie, peste două milioane de români au preferat vacanţele în alte ţări.

Puterea.ro - Şapte ani pentru lărgirea a 33 km de şosea. Puterea ne spune cum se dezvoltă infrastructura din România. În timp ce chinezii au construit, în numai patru ani, cel mai lung pod din lume peste apă, în lungime de 42,5 km, Compania de Autostrăzi a anunţat că lărgirea la patru benzi a 33 km din Centura de sud a Capitalei va dura aproape 7 ani.

Gândul.info - Boc, despre trecerea PDL de la portocaliu la verde: "Nu ştiu dacă va avea loc sau nu". Din Gandul.info aflăm că "vopsirea" PDL în verde îl pune în încurcătură pe Emil Boc. Întrebat insistent, dacă democrat-liberalii renunţă la portocaliu, premierul a dat din colţ în colţ şi în cele din urmă a schimbat subiectul vorbind despre măsurile pe care guvernul său le-a luat în 2010.

Jurnalul .ro. Interviu exclusiv cu pilotul italian care a zburat deasupra Libiei, după ce a scăpat dintr-o coliziune cu un F16. Coliziunea a două avioane de luptă în timpul unor misiuni aeriene pe timp de pace este un accident extrem de rar. Căpitanul Pier Grassi, din Forţele Aeriene Italiene, a fost implicat într-un astfel de incident. În urma coliziunii, avionul pe care îl pilota a luat foc, fiind aproape de a exploda instantaneu. Însă, Grassi nu doar că a reuşit să se catapulteze, dar a supravieţuit cu răni minore.

Business Magazin - Teoria robinetului sau de ce nu se mai plătesc datorii de 500 de milioane de euro către companiile farmaceutice. Şeful Casei de Asigurări de Sănătate vorbeşte, fără probe concludente, de fraude de 400 de milioane de euro în domeniul sanitar. Preşedintele Băsescu îi cere noului ministru să blocheze plata arieratelor către companiile farmaceutice până “se închid robinetele”. Cum se văd lucrurile prin ochii comercianţilor de medicamente?




×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close