Antena 3 CNN Actualitate Media Robert Turcescu: A fost un vis frumos. Mă simt norocos şi învingător

Robert Turcescu: A fost un vis frumos. Mă simt norocos şi învingător

Robert Turcescu: A fost un vis frumos. Mă simt norocos şi învingător
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Mar 2013   •   13:17

Robert Turcescu, solistul trupei Casa Presei, care s-a clasat pe poziţia a patra în finala selecţiei naţionale a Eurovision, a declarat că participarea la această competiţie a fost "un vis frumos" şi nu regretă nici măcar o secundă faptul că a intrat în această aventură.
   
Robert Turcescu şi Casa Presei au interpretat în finala selecţiei naţionale a Eurovision melodia "Un refren" (muzică: Gabriel Basarabescu, text: Robert Turcescu).
   
În clasamentul final, Robert Turcescu şi Casa Presei s-au situat pe a patra poziţie (2 puncte din partea juriului şi 10 puncte la televot).
   
După finală, Robert Turcescu le-a mulţumit fanilor pe contul său oficial de Facebook. "Dragii mei prieteni, am trăit împreună un vis frumos. A fost o experienţă extraordinară şi nu regret nici măcar o secundă faptul că am intrat în această aventură. Vă mulţumesc pentru suportul vostru, pentru prietenia voastră, pentru dragostea voastră. Mă simt norocos şi învingător. Am cei mai buni prieteni de pe pământ!", a spus Robert Turcescu.
   
Cezar va reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Malmo din Suedia, cu piesa "It's my life", compusă de Cristian Faur, câştigătoare a finalei selecţiei naţionale Eurovision, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la TVR.
   
Cezar (Cezar Ouatu, supranumit "Cezar The Voice") a obţinut un total de 20 de puncte, de la juriu şi de la public, în urma unei lupte foarte strânse cu trupa Electric Fence şi cu Luminiţa Anghel.

×
Subiecte în articol: Robert Turcescu vis Facebook
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close