Antena 3 CNN Actualitate Media Romantic FM, 20 de ani de emisie

Romantic FM, 20 de ani de emisie

Romantic FM, 20 de ani de emisie
04 Ian 2014   •   11:28

Zi de sarbatoare pentru Romantic FM!

Primul post de radio Premium Exclusive din Romania aniverseaza astazi 20 de ani alaturi de ascultatorii sai. In cele doua decenii de emisie, Romantic FM s-a impus ca un adevarat etalon al calitatii in FM-ul romanesc. “Astazi, Romantic FM este una dintre optiunile importante in FM-ul bucurestean, unde si-a consolidat pozitia ca principal generator al muzicii de calitate, destinate unui public premium. Ascultatorii nostri sunt obisnuiti cu exclusivitatile muzicale oferite, calitatea programelor si prezenta unora dintre cele mai elegante si apreciate voci din FM", a dezvaluit Rodica Minculescu, Directorul General al diviziei de radio a trustului Intact Media Group.

Postul a ales sa isi marcheze longeviva prezenta pe piata din Romania printr-o noua identitate vizuala. Platforma online actuala si dinamica, realizata de catre agentia Spider, vine cu o bogata colectie de informatii din lumea muzicala si nu numai. Este doar una dintre surprizele celor de la Spider: agentia a produs si un spot, alaturi de un nou logo pentru Romantic FM. Intreaga identitate vizuala vine in completarea a ceea ce transmite Romantic FM prin selectia muzicala si calitatea programelor. Astfel, la aniversarea de 20 de ani, postul se poate mandri cu o infatisare noua, indrazneata, pastrand insa rafinamentul si eleganta caracteristice.

Mizand mereu pe o abordare proprie a modului de a face radio, Romantic FM isi pastreaza originalitatea si stilul inconfundabil, pozitionandu-se ca un brand unic pe piata interna, a declarat Cristina Ichim, Brand Manager Romantic FM: "La 20 de ani de ' muzica, nu zgomot', Romantic FM este unul dintre cele mai longevive radiouri de la noi. Sursa de stare de bine, Romantic FM difuzeaza cea mai exclusivistă selecţie de cantece, abordare ce-i confera personalitatea, unicitatea, il diferentiaza în piaţa media şi cel mai important, pastreaza publicul, pe frecventa 101.9FM si pe www. romanticfm.ro."

×
Subiecte în articol: Romantic Fm
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close