Antena 3 CNN Actualitate Media Sabina Iosub schimbare spectaculoasă de look! Cum arată prezentatoarea Antena 3 după ce a slăbit și s-a tuns scurt

Sabina Iosub schimbare spectaculoasă de look! Cum arată prezentatoarea Antena 3 după ce a slăbit și s-a tuns scurt

Sabina Iosub schimbare spectaculoasă de look! Cum arată prezentatoarea Antena 3 după ce a slăbit și s-a tuns scurt
06 Mar 2018   •   13:42

Prezentatoarea TV a făcut o schimbare la început de primăvară. Vedeta Antenei 3 a pierdut în greutate și a decis să își schimbe și look-ul. Astfel, Sabina a abordat o nouă tunsoare tinerească, cu păr scurt și cu o nuanță mai deschisă. Zilele trecute, ea a participat la o petrecere unde toată lumea a putut admira marea schimbare.

"E amuzant. Sunt colegi care mă strigă "Puştiule". M-am tuns ca în perioada şcolii generale şi mă simt excelent. M-am distrat în ultimul timp cu oameni care la prima vedere nu m-au recunoscut. Tot ce contează e că sunt sănătoasă şi că mă bucur de viaţă” a declarat Sabina pentru antena3.ro.

Sabina Iosub realizează "Be EU" - o emisiune cu informaţii şi dialoguri despre beneficiile României ca stat membru al UE. Emisiunea este realizată de Sabina în studiourile de la Bruxelles sau de la Strasbourg ale Parlamentului European, cu o scenografie spectaculoasă.

La Be EU aflaţi informaţiile săptămânii, de interes pentru Romania, din agenda institutiilor europene, dar şi care sunt cele mai importante mişcări în Uniunea Europeană. Emisiunea este o confruntare cu date şi argumente pe teme de larg interes între europarlamentari din ţări diferite şi familii politice diferite. La final, alături de europarlamentari români sau experţi în domeniu, aflăm cum se aplică deciziile de la nivel european în ţara noastră.

×
Subiecte în articol: look schimbare tuns Antena 3 Sabina Iosub
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close