Antena 3 CNN Actualitate Media Săptămâna premierelor coreene, la Euforia TV

Săptămâna premierelor coreene, la Euforia TV

Săptămâna premierelor coreene, la Euforia TV
06 Feb 2012   •   16:13

Serialele coreene sunt la mare căutare în ultima perioadă. Poveştile sunt captivante, peisajele de vis, iar costumele şi culorile îţi iau pur şi simplu ochii. Pentru a răspunde cererii publicului fidel, Euforia TV a programat trei premiere coreene noi săptămâna aceasta.

Azi de la ora 17:30, debutează “Chip de copil”, o comedie romantică de excepţie ce poate fi urmărită de luni până vineri. Lee So Young este o femeie în vârstă de 34 de ani care se luptă să-şi împlinească visul vieţii ei –acela de a deveni fashion designer.

Tot in aceasta seara începe şi “Iubitul prinţesei”, un serial cu o poveste de dragoste mai puţin fericită. Este vorba de fapt de o noua versiune a poveştii “Romeo si Julieta”. Aceasta poate fi urmărită de luni până joi de la 19:45.

Vineri, 10 februarie, de la ora 16:00, urmăriţi povestea lui Lee Yeon Jae în serialul coreean “Parfum de femeie”. Lee Yeon Jae, primeşte o veste cumplită cum că mai are foarte puţin timp de trăit. Ea decide să-şi dea demisia de la agenţia de turism unde lucra şi să-şi trăiască viaţa la maximum.
Umor, tradiţii, răzbunare şi poveşti de dragoste ce te vor captiva imediat, săptămâna aceasta numai la Euforia TV.

×
Subiecte în articol: Euforia Tv
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close