Antena 3 CNN Actualitate Media Scandal cu Tudor Chirilă după Vocea României. S-a dezbrăcat pe platoul de filmare

Scandal cu Tudor Chirilă după Vocea României. S-a dezbrăcat pe platoul de filmare

Scandal cu Tudor Chirilă după Vocea României. S-a dezbrăcat pe platoul de filmare
Sursa foto: fofo: captură PRO TV/paginademedia
28 Sep 2019   •   10:44

S-a lăsat cu scandal după ediția de vineri de la Vocea României, acolo unde Tudor Chirilă s-a dezbrăcat la bustul gol și a început să-l călărească pe Horia Brenciu. Chirilă și-a cerut scuze pe blog și a reproșat televiziunii că a lăsat acele imagini la montaj.

„Zilele de filmare la Vocea Romaniei sunt lungi si mai obositoare decat poate par pe TV. De multe ori ajungem sa spunem sau sa facem lucruri pe care poate nu le-am spune sau face in mod obisnuit. Sigur, atunci cand emisiunile sunt inregistrate, nu live, avem si relaxarea ca echipa de productie va edita si va “curata” imaginile cu noi, incat ele sa ajunga la publicul de acasa intr-un mod decent”, a scris Chirilă aseară pe Facebook, potrivit paginademedia.

„Imi pare rau pentru imaginile deplasate din episodul de azi Vocea Romaniei in care m-am lasat dus de val si m-am dezbracat in timpul filmarilor. Sunt major, imi asum ca au fost gesturile mele, dar mi-ar fi placut ca producatorii sa nu lase pe TV acele cadre, mi-am exprimat dorinta ferma ca momentul asta sa nu apara, dar n-am reusit sa induplec pe nimeni. Asa ca I did it, I own it.”

Tudor Chirilă a fost implicat în ultima vreme în mai multe scandaluri: a cedat nervos și a oprit un spectacol în care juca la Arad, iar în luna martie a acestui an a pocnit un bărbat.

×
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close