Antena 3 CNN Actualitate Media Şmecherii din advertising încearcă să-l lucreze pe Barroso cu ajutorul Parlamentului României

Şmecherii din advertising încearcă să-l lucreze pe Barroso cu ajutorul Parlamentului României

Şmecherii din advertising încearcă să-l lucreze pe Barroso cu ajutorul Parlamentului României
de S.T.    |    27 Mai 2013   •   12:22

In timp ce Comisia Europeana lupta pe toate fronturile cu evaziunea fiscala si cere statelor membre UE sa elimine banii negri, "smecherii din publicitate" din Romania incearca sa schimbe Legea Audiovizualului cu sprijinul parlamentarilor.

Presedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, a declarat razboi evaziunii fiscale.

"Voi recomanda un angajament politic asupra unui principiu foarte simplu: de la 1 ianuarie 2015, Uniunea Europeana ar trebui sa aiba un schimb automat de informatii pentru toate formele de venituri”, a declarat Barroso in Parlamentul European. Dispozitivul va include si persoanele fizice si capitalurile, nu doar salariile si pensiile. Barroso a amintit ca pierderea cauzata de frauda si evaziune fiscala este estimata la circa 1.000 de miliarde de euro pe an, adica „aproape dublul deficitelor combinate ale statelor membre ale Uniunii Europene".

Ofensiva Uniunii Europene a generat o reactie dura din partea evazionistilor, care incearca, prin orice mijloace, sa-si protejeze banii negri.

Citeşte articolul integral pe enational.ro.

×
Subiecte în articol: publicitate evaziune fiscala
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close