Antena 3 CNN Actualitate Media Stela Popescu, invitată în Casa Fericirii: “Femeia dăruiește tot și se trezește apoi cu un pumn în cap!”

Stela Popescu, invitată în Casa Fericirii: “Femeia dăruiește tot și se trezește apoi cu un pumn în cap!”

Stela Popescu, invitată în Casa Fericirii: “Femeia dăruiește tot și se trezește apoi cu un pumn în cap!”
15 Mar 2016   •   11:57

Azi, de la ora 17.00, invitatul emisiunii “Dreptul la fericire” este celebra actriță, Stela Popescu.

Doamna Stela Popescu a acceptat invitația în Casa Fericirii, dorindu-și să cunoască cele cinci doamne curajoase, care au acceptat să vorbească în mod public despre traumele suferite.

Despre experiența din Casa fericirii și despre ceea ce și-au povestit, atunci când s-au întâlnit și au petrecut câteva ore împreună, Stela Popescu spune: “M-am întâlnit cu foarte mulți oameni în emisiunile de televiziune la care am fost invitată, pe diverse probleme. De data această, emisiunea “Dreptul la fericire” mi s-a părut extrem de importantă: trebuie ca femeile să-și caute puterea de a lupta pentru fericirea lor, pentru viața lor adevărată și curată. Femeia este, oricum, foarte puternică, duce tot rostul vieții în familie, dar, în același timp, are o doză prea mare de intelgere și modestie. Femeia trebuie să fie mai conștientă și mai sigură pe ea, o mai mare luptătoare pentru dreptul ei la fericire. Violența e de neacceptat! Știu asta de la mama mea: un bărbat, dacă ți-a dat o palmă, ți-o va da, apoi, din ce în ce mai des, chiar o să înceapă să-i placă! Nu trebuie acceptat nici un gest de violență, niciodată, sub nici o formă! Trebuie să fim atente în viață, cu cine avem de-a face și să ținem la noi, să ne iubim și pe noi un pic mai mult! Femeia dăruiește tot și apoi se trezește cu un pumn în cap. Este o chestiune de autorespect să nu tolereze așa ceva niciodată!”

×
Subiecte în articol: Stela Popescu Happy Channel
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close