Antena 3 Actualitate Media Trupul neînsuflețit al lui Florin Condurățeanu va fi depus la Casa Presei

Trupul neînsuflețit al lui Florin Condurățeanu va fi depus la Casa Presei

de Andreea Cigolea    |    29 Iun 2021   •   13:32
Trupul neînsuflețit al lui Florin Condurățeanu va fi depus la Casa Presei

Presa românească este în doliu. Îndrăgitul jurnalist Florin Condurăţeanu s-a stins din viaţă, aseară, în urma unui stop-cardiorespirator.

În vârstă de 78 de ani, Ţuţu, aşa cum îi spuneau toţi cei care îl cunoşteanu, ne-a părăsit chiar de Ziua Ziaristului Român.

Florin Condurăţeanu s-a născut în anul 1950. În 1969 devine studentul facultăţii de petrol şi gaze din Bucureşti. Deşi a avut note mari în facultate, pasiunea lui a rămas scrisul.

Florin Condurăţeanu a deputat în televiziune în anul 1994. Celebrul jurnalist a realizat numeroase interviuri cu cu artişti români, printre care Ion Dichiseanu, Sebastian Papaianu, Alexandru Arşinel, Stela Popescu şi Nicu Constantin.

Florin Condurăteanu a fost invitat în urmă cu aproape o lună în platoul Antena 3, atunci când actorul Ion Dichiseanu a fost condus pe ultimul drum.

În ultimii ani, Florin Condurățeanu se dedicase domeniului medical. A realizat sute de emisiuni la mai multe posturi de televiziune pe teme de sănătate.

Florin Condurăţeanu a fost un om foarte iubit de colegii din presă, dar şi de telespectatorii care îl urmăreau cu mare drag.

Totuşi, viaţa lui Florin Condurăţeanu a fost marcată de o mare dramă. Acesta a trecut printr-o mare încercare atunci când şi-a pierdut părinţii la o vârstă destul de fragedă.

"La Fundeni mi-au murit ambii părinţi, la distanţă de zece luni. S-au iubit foarte mult. Când ţi-au murit părinţii simţi că ai fost împuşcat în aripă. Tata era conferenţiarul lui Mina Minovici. A scăpat de pe front, fratele lui a stat mult timp prizonier în Siberia. Tata s-a îmbolnăvit de inimă şi din insuficienţa cardiacă a făcut edem pulmonar. Îşi pierdea cunoştinţa. I-am ţinut limba să nu şi-o înghită. La spital l-au îngrijit teribil, dar a doua zi, când m-am dus să-l vizitez făcuse stop cardiac. Eram în primul an de facultate. Mama mea, care avea o funcţie importantă pe linie economică la Fundeni, a făcut, de la tensiune, un atac cerebral stând de vorbă cu mine. Vorbeam cu ea şi vedeam cu îî împietreşte gura. Am chemat salvarea şi m-am dus la spital. A stat şase zile în comă. Au murit amândoi acolo. Eu i-am luat de acolo".

×
Subiecte în articol: Florin Condurățeanu

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close