Antena 3 CNN Actualitate Media Trupul neînsuflețit al lui Florin Condurățeanu va fi depus la Casa Presei

Trupul neînsuflețit al lui Florin Condurățeanu va fi depus la Casa Presei

Presa românească este în doliu. Îndrăgitul jurnalist Florin Condurăţeanu s-a stins din viaţă, aseară, în urma unui stop-cardiorespirator.

Trupul neînsuflețit al lui Florin Condurățeanu va fi depus la Casa Presei
de Andreea Cigolea    |    29 Iun 2021   •   13:32

În vârstă de 78 de ani, Ţuţu, aşa cum îi spuneau toţi cei care îl cunoşteanu, ne-a părăsit chiar de Ziua Ziaristului Român.

Florin Condurăţeanu s-a născut în anul 1950. În 1969 devine studentul facultăţii de petrol şi gaze din Bucureşti. Deşi a avut note mari în facultate, pasiunea lui a rămas scrisul.

Florin Condurăţeanu a deputat în televiziune în anul 1994. Celebrul jurnalist a realizat numeroase interviuri cu cu artişti români, printre care Ion Dichiseanu, Sebastian Papaianu, Alexandru Arşinel, Stela Popescu şi Nicu Constantin.

Florin Condurăteanu a fost invitat în urmă cu aproape o lună în platoul Antena 3, atunci când actorul Ion Dichiseanu a fost condus pe ultimul drum.

În ultimii ani, Florin Condurățeanu se dedicase domeniului medical. A realizat sute de emisiuni la mai multe posturi de televiziune pe teme de sănătate.

Florin Condurăţeanu a fost un om foarte iubit de colegii din presă, dar şi de telespectatorii care îl urmăreau cu mare drag.

Totuşi, viaţa lui Florin Condurăţeanu a fost marcată de o mare dramă. Acesta a trecut printr-o mare încercare atunci când şi-a pierdut părinţii la o vârstă destul de fragedă.

"La Fundeni mi-au murit ambii părinţi, la distanţă de zece luni. S-au iubit foarte mult. Când ţi-au murit părinţii simţi că ai fost împuşcat în aripă. Tata era conferenţiarul lui Mina Minovici. A scăpat de pe front, fratele lui a stat mult timp prizonier în Siberia. Tata s-a îmbolnăvit de inimă şi din insuficienţa cardiacă a făcut edem pulmonar. Îşi pierdea cunoştinţa. I-am ţinut limba să nu şi-o înghită. La spital l-au îngrijit teribil, dar a doua zi, când m-am dus să-l vizitez făcuse stop cardiac. Eram în primul an de facultate. Mama mea, care avea o funcţie importantă pe linie economică la Fundeni, a făcut, de la tensiune, un atac cerebral stând de vorbă cu mine. Vorbeam cu ea şi vedeam cu îî împietreşte gura. Am chemat salvarea şi m-am dus la spital. A stat şase zile în comă. Au murit amândoi acolo. Eu i-am luat de acolo".

×
Subiecte în articol: Florin Condurățeanu
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close