Antena 3 CNN Actualitate Media TVR dă în judecată Realitatea TV pentru atacurile lui Rareș Bogdan

TVR dă în judecată Realitatea TV pentru atacurile lui Rareș Bogdan

TVR dă în judecată Realitatea TV pentru atacurile lui Rareș Bogdan
05 Dec 2016   •   16:16

Irina Radu, șefa TVR, anunță într-un mesaj intern că va da în judecată Realitatea TV și va sesiza CNA pentru afirmațiile lui Rareș Bogdan despre TVR, în contextul deciziei conducerii postul public de a nu mai difuza un interviu cu Dacian Cioloș la Viața satului, scrie paginademedia.ro.

„În ultimele zile, un post de știri numit Realitatea TV a declanșat o adevărată campanie împotriva televiziunii noastre și împotriva unora dintre noi.”, a scris Irina Radu într-un mesaj intern trimis angajaților.

„Reacția celor de la Realitatea după refuzul nostru de a le oferi semnalul tv la 1 Decembrie mi s-a părut de un tupeu fantastic și ne-a arătat cum sunt mulți învățați să dea în TVR, să jignească TVR, să umilească angajații și apoi tot ei să urle că nu sunt ajutați. Ajutor înseamnă parteneriat și respect. Ni s-a părut normal să nu ne mai lăsăm tăvăliți și apoi folosiți”, a mai scris Irina Radu, care a precizat că a sesizat Consiliul Național al Audiovizualului și că urmează să acționeze Realitatea TV în instanță. 

×
Subiecte în articol: realitatea tv TVR
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close