Antena 3 CNN Actualitate Media Un nou cooking show la Euforia TV - Bucătarii din Beverly Hills, din 19 februarie, ora 19:00

Un nou cooking show la Euforia TV - Bucătarii din Beverly Hills, din 19 februarie, ora 19:00

Un nou cooking show la Euforia TV - Bucătarii din Beverly Hills, din 19 februarie, ora 19:00
18 Feb 2012   •   10:42

Un nou reality cooking show în care şase bucătari talentaţi sunt angajaţi să pregătească diferite recepţii şi mese festive pentru clienţii excentrici şi celebri din L.A.

Ei trebuie să gătească ceea ce le cere clientul, însă acest lucru poate deveni uneori o mare problemă. Este o emisiune cu momente dramatice, dezatruoase, dar şi cu o mulţime de situaţii comice.

Jesse Brune - personal trainer şi consultant de lifestyle în L.A. Specializat în bucătăria organică, el a organizat catering-ul multor evenimente şi acum predă cursuri de cooking în toată America.

Manouschka Guerrier – fost manechin. A învăţat tot ce ştie în materie de gătit de la mama şi de la bunica ei haitiană, Olga. Manouschka se ocupă de Single Serving unde predă celor singuri reţete chic, uşoare şi ieftine.

Brian Hill – a început prin a face catering pentru prieteni în timpul liber. Talentul lui pentru preparatele americane, europene şi caraibiene a atras repede vedete precum: Eddie Murphy, Mary J. Blige şi Mariah Carey.

Stuart O`Keefe – născut în Irlanda, a descoperit pasiunea pentru arta culinară în copilărie când îşi ajuta mama şi bunica să prepare mesele din familie. A studiat la Dublin Institute of Technology unde a obţinut diploma în arte culinare.

Sasha Perl-Raver – freelancer. Găteşte de la 16 ani. Printre clienţii ei se numără directori, producători şi celebrităţi. Reţetele ei au fost publicate în patru volume ale seriei Little Big Book.

Brooke Peterson – a descoperit talentul pentru arta culinară încă din copilărie. A avut un cooking show, “Cook with Brooke” pe Varsity Television în 2007.

×
Subiecte în articol: Euforia Tv
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close