Antena 3 Actualitate Media Un ziar cu o tradiție de 40 de ani se închide. “Circumstanţele politice ne obligă să ne oprim”

Un ziar cu o tradiție de 40 de ani se închide. “Circumstanţele politice ne obligă să ne oprim”

de M.Z.    |    31 Aug 2017   •   10:02
Un ziar cu o tradiție de 40 de ani se închide. “Circumstanţele politice ne obligă să ne oprim” Galerie foto (2) Foto: pixabay.com

Cotidianul venezuelean Ultima Hora, critic faţă de Guvern, a anunţat miercuri că îşi suspendă apariţia, pentru că nu are hârtie, după ce a fost timp de 40 de ani principalul ziar din statul Portuguesa, din nord-vestul ţării latino-americane.

Sub titlul “Pauză forţată”, ziarul îşi anuţă decizia într-un editorial publicat cu litere albe, pe fond negru. Jurnaliştii precizează că au consumat tot stocul de hârtie şi că nu au mai primit livrări de două luni, potrivit unei televiziuni de știri.

“Circumstanţele politice ne obligă să ne oprim. Un ceas sumbru, cu siguranţă, pentru cei 100 de bărbaţi şi femei” angajaţi la ziar, “dar în primul rând funest pentru democraţie şi exercitarea sa”, subliniază autorul editorialului.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close