Antena 3 CNN Actualitate Media Vasile Groza, dialog inedit cu Mihaela Bîrzilă, sâmbătă, 25 decembrie, de la ora 14:00, la Antena 3

Vasile Groza, dialog inedit cu Mihaela Bîrzilă, sâmbătă, 25 decembrie, de la ora 14:00, la Antena 3

Antena 3 continuă seria exclusivităţilor cu un interviu de senzaţie. Tatăl Loredanei, Vasile Groza, spune în premieră povestea de succes neştiută a îndrăgitei cântăreţe

Vasile Groza, dialog inedit cu Mihaela Bîrzilă, sâmbătă, 25 decembrie, de la ora 14:00, la Antena 3
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Dec 2021   •   15:58

Într-un dialog inedit cu Mihaela Bîrzilă, telespectatorii vor vedea imagini şi mărturii emoţionante, în prima zi de Crăciun. De la ora 14 îl veţi descoperi pe prodigiosul scriitor Vasile Groza, comparat de mulţi cu Balzac, pentru numărul impresionant de volume pe care le scrie.

Tatăl Loredanei Groza povesteşte întâmplări din turneele în care a însoţit-o pe artistă dar şi momente din viaţa de familie. Ce a făcut-o pe Loredana să trăiască pentru muzică, cum a ajuns pe cele mai înalte culmi ale succesului şi cum vrea să-şi surprindă fanii în continuare, vedeţi doar la Antena 3.

Nu este tot însă: Vasile Groza le răspunde celor care au criticat-o pe Loredana şi vorbeşte despre ultimele apariţii ale cântăreţei. Nu trebuie să rataţi aşadar interviul în premieră cu tatăl Loredanei Groza, sâmbătă, 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, la ora 14:00, la Antena 3.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Vasile Groza Mihaela Bîrzilă
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close