Antena 3 CNN Actualitate Media Vedete și jurnaliști vor fi alături de Ela Crăciun pentru lansarea primei sale cărți

Vedete și jurnaliști vor fi alături de Ela Crăciun pentru lansarea primei sale cărți

Vedete și jurnaliști vor fi alături de Ela Crăciun pentru lansarea primei sale cărți
23 Mai 2019   •   11:26

Ela Crăciun, vedeta Antenei 3 și cunoscut blogger de parenting, își va lansa prima sa carte, intitulată “9 luni fără griji”. Evenimentul va avea loc vineri, 24 mai, pe terasa mall-ului Promenada, unde vedeta va acorda autografe și va sta de vorbă cu cititoarele blogului și invitații săi. Alături de ea vor fi numeroase vedete precum Anca Serea, Andreea Bănică, Ileana Badiu, Mihaela Calin, Adina Buzatu, Alina Sorescu, Andreea Perju și mulți alții. La eveniment și-au anunțat deja prezența numeroase cititoare ale blogului www.elacraciun.ro care își doresc să afle de la autoarea cărții cum poți avea o sarcină liniștită.

Ela îi va avea ca invitați pe specialiștii și medicii care au contribuit la scrierea cărții editată de Didactica Publishing House. Cartea va apărea pe rafturile magazinelor la scurt timp după lansare și prezintă într-o formă utilă și ușor de înțeles experiența sarcinii. Proiectul său editorial oferă soluții și răspunsuri la 101 dintre cele mai frecvente întrebări ale unei viitoare mame, date de 5 specialiști: dr. Doina Mihăilescu Buzatu (medic primar de obstretică și ginecologie), Dr. Ruxandra Pleșea (medic specialist în diabet, nutriție și boli de metabolism), Dr. anestezist Daniela Bandrabur (medic primar ATI, doctor în științe medicale și Șef secție Terapie Intensivă), Claudia Maria Deculescu (moașă cu experiență de peste 30 de ani) și Cerasela Rogen (coach transformațional).

În cadrul evenimentului, alături de Ela vor fi prezenți și sponsorii care vor oferi participanților numeroase cadouri și premii. Pe Terasa mall-ului Promenada, participanții vor putea face fotografii în cornerul special amenajat de Epson România și vor putea testa produsele oferite de Inka, Optifibre, Bjorg, Eau Thermale Avène și Sloop. Vor fi prezenți reprezentanții rețelei private Regina Maria, HiPP, care oferă la tombola din cadrul evenimentului 3 genți cu produse  și magazinul Babyneeds.ro care va oferi, prin tragere la sorți, un voucher în valoare de 500 de lei.

“Mi-am dorit foarte mult să fiu înconjurată de prieteni, parteneri și cititori în acest moment emoționant pentru mine. Am lucrat mult timp la acest proiect și pot spune că a devenit o parte din mine. Vă invit pe toți să fiți alături de mine pe 24 mai, începând cu ora 16.00” ne-a spus Ela.

Înscrierile la eveniment se pot face completând formularul de participare de pe www.elacraciun.ro.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close