Antena 3 CNN Actualitate Media Ziua Mika Hakkinen a făcut audienţă la Antena 3

Ziua Mika Hakkinen a făcut audienţă la Antena 3

Ziua Mika Hakkinen a făcut audienţă la Antena 3
06 Iun 2013   •   13:32
Miercuri, 5 iunie, Antena 3 a transmis în direct şi exclusivitate evenimentul din România parte a campaniei „Join the Pact”, avându-l ca amfitrion pe Mika Hakkinen, şi a inclus în programele sale mai multe relatări despre acest eveniment. Dublu campion mondial de Formula 1, Mika Hakkinen a făcut mai multe demostraţii la volanul maşinii Caparo T1, iar câţiva realizatori Antena 3 s-au urcat în scaunul de copilot pentru o infuzie de andrenalina.

Conform Kantar Media, pe parcursul întregii zile, pe targetul 18+ urban, postul nostru de ştiri a înregistrat o medie de 8,2% cotă de piaţă, clasându-se pe prima poziţie în topul de ştiri şi pe locul 3 în piaţă.





 

Seara, clasamentul a rămas acelaşi, Antena 3 obţinând o medie de 3,3% rating şi 7,5% market share.





 

Mika Hakkinen i-a acordat un interviu, în exclusivitate, lui Mihai Gâdea, în care a vorbit atât despre cariera de pilot, cât şi despre consumul responsabil de alcool. Interviul a fost difuzat în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, peste 1.480.000 de telespectatori urmărind cel puţin un minut din emisiune. Ca medie, emisiunea realizată de Mihai Gâdea a înregistrat, în 5 iunie, 4,4% rating şi 9,4% market share, clasându-se pe locul 3 în piaţă, după producţiile Antena 1 şi Pro TV, din acelaşi interval orar.

 

Emisiunea „În gura presei”, în care Mircea Badea a povestit telespectatorilor cum a fost experienţa în maşina Caparo T1, condusă de Mika Hakkinen, a fost lider de audienţă, obţinând o medie de 3,1% rating şi 13% market share, surclasând astfel toate celelalte programe ale posturilor din România.




×
Subiecte în articol: audiente audiente antena 3
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close