Antena 3 CNN Actualitate Femeia care a făcut operații de chirurgie plastică, fără să fie medic, a fost reținută

Femeia care a făcut operații de chirurgie plastică, fără să fie medic, a fost reținută

Femeia, în vârstă de 31 de ani, care a făcut operații de chirurgie plastică, fără să fie medic, a fost reținută pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraților cu propunere legală.

Femeia care a făcut operații de chirurgie plastică, fără să fie medic, a fost reținută
Sursa foto: Instagram/ mantu.s.nicoleta
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Mar 2024   •   17:26

De asemenea, ea a primit o amendă de 70.000 de lei.

"Femeia, în vârstă de 31 de ani, a fost reținută pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraților cu propunere legală.

De asemenea, în contextul efectuării percheziției domiciliare, au fost prezenți și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică București, care au constatat lipsa documentelor de reglementare sanitară și a autorizațiilor de funcționare, femeii în cauză fiindu-i aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 70.000 de lei, conform HGR 817/2011", anunță Poliția Capitalei.

Polițiștii Capitalei au făcut miercuri o percheziție domiciliară la locuința unei femei cercetată pentru exercitarea fără drept a unei profesii sau activități și înșelăciune.

Aceasta, fără să dețină o calificare în medicină, a făcut intervenții de chirurgie plastică.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ea ar fi obținut foloase patrimoniale de la persoanele vătămate, în urma prestării acestor servicii medicale nespecializate și neautorizate, în valoare de aproximativ 19.800 de lei.

Aceasta ar fi desfășurat acte specifice profesiei de medic plastician/estetician sau dermatolog, pentru cel puțin 20 de femei, constând în injectări cu acid hialuronic, precum și alte proceduri, la un sediu fără autorizație sanitară de funcționare din Capitală, cât și la un sediu din județul Constanța.

×
Subiecte în articol: operatii medic chirurgie plastica
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close