Antena 3 CNN Actualitate Medici din Caransebeş şi Moldova Nouă, acuzaţi că au luat mită pentru certificate de invaliditate

Medici din Caransebeş şi Moldova Nouă, acuzaţi că au luat mită pentru certificate de invaliditate

Medici din Caransebeş şi Moldova Nouă, acuzaţi că au luat mită pentru certificate de invaliditate
Sursa foto: Foto: blog.roymatheson.com
13 Mar 2014   •   11:54

Medici de medicina muncii de la cabinete de expertiză medicală din Caransebeş şi Moldova Nouă sunt urmăriţi penal, după ce ar fi luat bani de la mai multe persoane pentru a le elibera certificate de încadrare în grad de invaliditate, informează Mediafax.
   
Procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică au dispus începerea urmăririi penale pentru fapte de luare de mită săvârşite de cadre medicale, "constând în încadrarea nejustificată în grad de invaliditate a unor persoane în schimbul unor sume de bani", se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
   
În această cauză, procurorii fac, joi, verificări şi percheziţii la mai multe adrese din judeţele Caraş-Severin şi Timiş.
   
La percheziţii participă şi ofiţeri de poliţie de la Direcţia de Investigare a Fraudelor, acţiunea având suportul tehnic şi informativ al Serviciului Român de Informaţii, a precizat sursa citată.

×
Subiecte în articol: Caransebes
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close