Antena 3 CNN Actualitate Medicii Valentin Calu şi Cătălin Pivniceru, răniţi în accidentul aviatic din Apuseni, au fost externaţi

Medicii Valentin Calu şi Cătălin Pivniceru, răniţi în accidentul aviatic din Apuseni, au fost externaţi

Medicii Valentin Calu şi Cătălin Pivniceru, răniţi în accidentul aviatic din Apuseni, au fost externaţi
04 Feb 2014   •   09:11

Medicii Valentin Calu şi Cătălin Pivniceru, răniţi în tragedia aviatică din Apuseni, au fost externaţi. Cei doi pleacă acasă după două săptămâni de spitalizare.

Primul scos din spital, pe o targă, întrucât aşa prevede protocolul medical, a fost medicul Valentin Calu de la Spitalul Elias din Capitală, acesta fiind urcat apoi într-o ambulanţă SMURD.

Şi doctorul Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sfânta Maria" a fost scos din unitatea medicală pe targă şi urcat în aceeaşi ambulanţă, care îi va duce pe cei doi la aeroportul din Cluj. De acolo, medicii vor fi preluaţi de aeronava donată SMURD de omul de afaceri Ion Ţiriac.

Doar copilotul Răzvan Petrescu mai rămâne internat la terapie intensivă. El a fost cel mai grav rănit în accidentul din Apuseni şi medicii nu exclud posibilitatea ca el să mai aibă nevoie de o intervenţie chirurgicală, a patra.

Până acum,a fost operat la picioare, la faţă şi bazin. Ultima intervenţie chirurgicală, cea de acum două trei, a durat mai bine de patru ore.  

×
Subiecte în articol: accident aviatic Apuseni
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close