Antena 3 Actualitate Membrii comisiilor care analizează sesizările de plagiat ale lui Stănișoară, Onțanu, Licu și Tobă vor fi înlocuiți

Membrii comisiilor care analizează sesizările de plagiat ale lui Stănișoară, Onțanu, Licu și Tobă vor fi înlocuiți

de M.Z.    |    28 Iul 2016   •   21:00
Membrii comisiilor care analizează sesizările de plagiat ale lui Stănișoară, Onțanu, Licu și Tobă vor fi înlocuiți
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Mai mulţi membri ai comisiilor care analizează sesizările de plagiat în ştiinţe militare vor fi înlocuiţi, aceştia declarându-şi incompatibilitatea sau fiind în conflict de interese. 

"Există situaţii în care anumiţi membri din comisiile care analizează sesizările de plagiat în ştiinţe militare şi-au declarat incompatibilitatea sau sunt în conflict de interese. Ca atare, pentru a debloca situaţia, aceştia vor fi înlocuiţi cu experţi externi CNATDCU", a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerul Educației, Mirabela Amarandei. 

Potrivit acesteia, este vorba despre membri ai comisiilor care analizează sesizările de plagiat pentru lucrările de doctorat în ştiinţe militare, printre care se află şi cele ale lui Mihai Stănişoară, Bogdan Licu, Neculai Onţanu sau Petre Tobă. 

Potrivit regulamentului de organizare şi funcţionare, CNATDCU poate să apeleze în analiza sesizărilor de plagiat la experţi străini. 

Sursă: Agerpres
×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close