Antena 3 CNN Actualitate Mesajul oferit românilor de Majestatea Sa Margareta, de Crăciun: "Transmit admirația și afecțiunea mea"

Mesajul oferit românilor de Majestatea Sa Margareta, de Crăciun: "Transmit admirația și afecțiunea mea"

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și-a exprimat astăzi admiraţia şi afecţiunea sa pentru toţi românii care au oferit compasiune celor ce suferă.

Mesajul oferit românilor de Majestatea Sa Margareta, de Crăciun: "Transmit admirația și afecțiunea mea"
Sursa foto: Youtube | Familia Regală
de Ioana Mircea    |    24 Dec 2022   •   17:20

Majestatea Sa Margareta a punctat în mesajul său oferit românilor, de Crăciun, că a fost mândră să vadă cum acest popor s-a arătat atât de implicat și solidar față de necazul poporului ucrainean.

Aceasta susține că le transmite tuturor celor implicați, admirația și afecțiunea sa.

"Transmit admiraţia şi afecţiunea mea pentru toţi românii care au dovedit curaj şi compasiune faţă de cei care suferă. După doi ani de pandemie, la frontiera României au apărut un devastator conflict armat şi o tragedie umanitară. Familiile de români au dovedit o exemplară generozitate faţă de refugiaţii ucraineni.

Am fost impresionată şi mândră de felul în care ţara noastră a dovedit simţ civic şi bunătate. În eforturile continentului european, România s-a aflat în prima linie. În ţara noastră, în condiţii dificile, s-au realizat multe lucruri bune.

Totuşi, cei în vârstă continuă să aibă nevoie de ajutor. Singurătatea şi lipsurile financiare sunt doi mari duşmani ai celor în vârstă",a precizat Majestatea Sa Margareta potrivit Agerpres.

×
Subiecte în articol: Familia Regală a României
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close