Antena 3 CNN Actualitate Mesajul sfâșietor al lui Matei, geamănul supravieţuitor de la Ferma Dacilor: "Tata, ai fost eroul meu. Luca, o parte din mine a murit odată cu tine. Drum lin către ceruri, îngerii mei"

Mesajul sfâșietor al lui Matei, geamănul supravieţuitor de la Ferma Dacilor: "Tata, ai fost eroul meu. Luca, o parte din mine a murit odată cu tine. Drum lin către ceruri, îngerii mei"

O familie a fost distrusă în tragedia de la Ferma Dacilor, unde opt persoane au murit arse de vii. În familia Ene, povara supravieţuirii este dusă mai departe de Matei, singurul dintre fraţi care a fost scos din flăcări, şi de mama sa.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Dec 2023   •   20:41

În incendiul devastator, tatăl a murit încercând să îşi salveze copii. Pentru Petru şi pentru Luca, fratele geamăn al lui Matei, nu s-a mai putut face nimic.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Drum lin către ceruri îngerii mei”

Aflat pe patul de spital, Matei a scris un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook. „Tată, ai fost eroul meu, ești exemplu meu în viața, nu îmi vine să cred că ai plecat așa repede din viaţa mea, nu îmi văd viaţa fără tine.

Petru, te iubesc nespus de mult, ești frățiorul meu și mereu vei fi, ești puterea mea și sufletul meu.

Luca, ești geamănul meu, te iubesc cel mai mult, o parte din mine a murit odată cu tine, ți-am zis sa vii după mine, nu înțeleg de ce te-ai oprit…

M-ați lăsat singur cu mama, o să am grijă de ea vă promit. Sunteți familia mea și va iubesc infinit, mi-aş fi dat viata pentru voi. Drum lin către ceruri îngerii mei”.

Tata ,ai fost eroul meu , ești exemplu meu in viața ,nu îmi vine sa cred ca ai plecat așa repede din viata mea , nu îmi...

Publicată de Matei Ene pe Miercuri, 27 decembrie 2023

Șeful Inspecției de Prevenire din cadrul ISU Prahova, schimbat din funcție, după tragedia de la Ferma Dacilor

Șeful Inspecției de Prevenire din cadrul ISU Prahova a fost schimbat din funcție, după tragedia din Tohani, transmite Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU). O echipă de control, condusă de adjunctul pentru prevenire al inspectorului general al IGSU a fost trimisă la Prahova.

În urma tragediei din 26 decembrie din localitatea Tohani, județul Prahova, DSU a transmis miercuri că, la nivelul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în prezența inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Prahova și a șefului Inspecției de Prevenire a ISU Prahova a fost efectuată o analiză cu privire la activitatea de control pe care inspectorii de prevenire au desfășurat-o în anul 2019 la Ferma Dacilor.

 

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close