Antena 3 CNN Actualitate Metrorex: Circulația trenurilor pe Magistrala 2 se desfășoară la un interval de 10-12 minute

Metrorex: Circulația trenurilor pe Magistrala 2 se desfășoară la un interval de 10-12 minute

Compania Metrorex a anunțat că circulația trenurilor pe Magistrala 2 se desfășoară marți, până la finalul zilei, la un interval de 10-12 minute, după defecțiunea urmată de un incendiu cu degajări de fum, înregistrată în cursul dimineații.

Metrorex: Circulația trenurilor pe Magistrala 2 se desfășoară la un interval de 10-12 minute
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3    |    24 Mai 2022   •   17:31

Potrivit Metrorex, circulația trenurilor de metrou rămâne reorganizată până când comisia tehnică de specialitate Metrorex -AGIFER va dispune retragerea trenului în depou.

Astfel, până la finalul zilei de marți circulația trenurilor cu călători pe Magistrala 2 se desfășoară la un interval de 10-12 minute după cum urmează: pe traseul Pipera – Berceni- Pipera se circulă normal, cu excepția distanței dintre stațiile Piața Romană și Piața Unirii 2, unde se circulă pe un singur fir, alternativ.

Defecțiunea produsă marți la metrou, în urma căreia a izbucnit un incendiu cu degajări de fum, va fi analizată de către o comisie tehnică de specialitate mixta Metrorex - Agenția de Investigare Feroviară Română (AGIFER).

Ca urmare a incendiului, 172 de călători au fost evacuați, iar 25 de persoane au fost asistate medical. Incendiul a fost anunțat la ora 8.43, a fost declanșat planul roșu și pompierii au intervenit cu 20 de autospeciale la trei stații de metrou. Incendiul s-a produs, conform pompierilor, la nivelul unei cutii electrice la nivelul șinei.

×
Subiecte în articol: Metrorex metrou Bucuresti program

ȘTIRI

Greva profesorilor continuă pe termen nelimitat! Oferta Guvernului a fost respinsă

Parteneri
Horoscop 31 mai 2023. Berbecii sunt ambiţioşi, Peștii au parte de multe surprize
x close